Ontmoet de makers

Nieuw in De Woonindustrie: Shapes Experience Center

NIEUW IN DE WOONINDUSTRIE: SHAPES EXPERIENCE CENTER

 

Shapes is een nieuw samenwerkingsverband tussen een breed gezelschap fabrikanten, leveranciers én productiebedrijven op het gebied van PLAFONDS, WANDEN, VLOEREN en DECORATIEF PLAATMATERIAAL. Samen vormen zij één centrale materialenbron voor interieurprofessionals met directe custom made & prefab oplossingen. Het Shapes Experience Center zal elke maandag van 10:00 tot 17:00 uur geopend zijn.
 
Het Shapes Experience Center in De Woonindustrie kan bezocht worden om tot een materiaalkeuze te komen voor een interieurproject. De ruimte kan ook gebruikt worden als werkplek of inspirerend meetingpoint. Bovendien worden er regelmatig evenementen georganiseerd om interieurprofessionals in hun functie te versterken. Alle materialen en diensten van Shapes zijn tevens te raadplegen via www.shapes.nl
naar boven