Ontmoet de makers

Bouwen, verbouwen of verhuizen. Veel mensen hebben op zo’n moment grote moeite met het ‘lezen’ van de tekeningen. Hoe groot is die woonkamer nu eigenlijk en wat kan ik er echt in kwijt? Uiteindelijk worden vaak onder druk van tijd en aannemers dure beslissingen gemaakt waar men later spijt van heeft.

Mijn naam is Jolanda Böhm en met JO&CO interieur bied ik een totaal aanbod van advies, ontwerp en realisatie. Ik help je de nieuwe situatie meer visueel te krijgen en vooral ook alle mogelijkheden te benutten. Van indeling tot verlichting, van kleur & materiaal tot maatwerk oplossingen, alles is mogelijk.

De uitdaging is steeds weer om de wensen en ideeën van de opdrachtgevers te vertalen naar een mooi ontwerp. Mijn eigen verbouwervaring en kennis zijn hiervoor een goede basis geworden. Hierdoor weet ik ook als geen ander hoeveel er op zo’n moment op je afkomt en hoeveel stress dit geeft. Om mijn klanten dit alles te besparen neem ik de planning & realisatie op efficiënte wijze voor mijn rekening en zet een  netwerk van goede vakmensen in om tot het gewenste resultaat te komen.

Wil je meer weten over wat ik voor jou betekenen kan? Maak dan een afspraak en kom kennismaken

 

 

www.jo-co.nl

www.facebook.com/jo.co.interieur

www.instagram.com/joencointerieur

www.nl.pinterest.com/joencointerieur

 

Een goede interieurbasis is belangrijker dan trends. Een interieur moet een reflectie zijn van de bewoners, persoonlijk en comfortabel zijn en niet als een showroom voelen.

naar boven