Ontmoet de makers

1 January 2019 - 31 December 2019

Algemene informatie

 

Het hele jaar door vinden er interieurevenementen plaats in De Woonindustrie. Voor data en informatie zie onze evenementenkalender 2019.

Al meer dan vijftien jaar is De Woonindustrie hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar in een professionele en inspirerende omgeving. Als bezoeker ontmoet u hier fabrikanten van design, meubelen, domotica, textiel, vloer- en wandkleden, slapen,  verlichting en accessoires. Meer dan 140 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten. 

Als exposant en vakbezoeker ontmoet u hier in een professionele omgeving retailers, retailorganisaties en beroepsverenigingen, projectinrichters, interieurstylisten, interieurfabrikanten/agenten en de vakpers.

Om De Woonindustrie te bezoeken als vakbezoeker kunt u zich vooraf hier registreren of bij binnenkomst waarbij wij vragen naar uw legitimatie en inschrijving Kamer van Koophandel. 

Ook als consument bent u elke maandag van harte welkom om een kijkje in de keuken te nemen bij fabrikanten en distributeurs van interieurproducten.  Als consument ben u welkom voor interieurinspiratie en advies. Het is voor consumenten niet mogelijk om aankopen te doen. Voor een bezoek aan De Woonindustrie hoeft u zich vooraf niet aan te melden.

naar boven