Ontmoet de makers

10 February 2019 - 10 February 2019

Programma WOONevent 10 februari

TRENDLEZING SUZANNE DE JONG
11:30 EN 14:30 uur
Wat gaan we het komende jaar zien op het gebied van interieur, kleuren en materialen?  Suzanne de Jong, van het succesvolle blog ‘&SUUS’ geeft twee trendpresentaties. Zij presenteert de trends en noviteiten voor 2019. Suzanne ontwerpt met haar team interieurs en is werkzaam voor diverse televisieprogramma’s.
Gratis toegang, geen inschrijving nodig.
Locatie: Atelier begane grond
INTERIEURADVIES
Van 10:30 tot 16:30 uur

Wilt u beter zicht krijgen op indeling, stijl en sfeer? Tijdens het WOONevent krijgt u voor een introductietarief van € 15.- twintig minuten interieur­advies door een professionele interieur­styliste. Om zoveel mogelijk bezoekers deze gelegenheid te geven, kunt u op deze dag één adviesafspraak maken. Voorkom teleurstelling en maak vooraf hier uw afspraak met de styliste van uw keuze. 
Locatie: Atelier begane grond
INSPIRATIESESSIE ANKI WIJNEN – ZILVERBLAUW
13:00 FOTOGRAFEREN MET JE MOBIEL 

Met je smartphone kun je bijna net zulke mooie foto’s maken als met een spiegelreflexcamera. Net als in haar boek Snap! Fotograferen met je smartphone zal Anki haar tips en tricks met je delen. Ze laat zien hoe je met je smartphone fantastische foto’s kunt maken. Altijd en overal, want je smartphone heb je altijd bij de hand.
Gratis toegang, geen inschrijving,
vol = vol.
Locatie: Stellingkamer, 2e etage 
LIVE PLEIN
Benieuwd hoe een karpet wordt gemaakt? Of wilt u juist zien hoe een dessin tot stand komt? Kom het bekijken op het Live Plein. Momo Rugs toont u  hoe een kleed wordt geknoopt en een kunstenaar van Urban Cotton is live aan het werk.
Locatie: Atelier begane grond
INSPIRATIEHUIS
Onze stylisten hebben een huis ingericht met een woon-, eet- en slaapkamer met de laatste noviteiten van onze exposanten en op basis van het thema ‘Slow life’. Slow life gaat over de dingen weglaten, de schoonheid van imperfectie. Weg van de hectiek van het dagelijkse leven zoeken we in ons interieur naar eenvoud en rust. 
Bewonder het inspiratiehuis!
PLUK UW EIGEN KIKA-BOO-KET
Van 09:30 tot 16:30 uur

Op locatie 2A049 begane grond (links achterin) staat een gezellige bloemenkraam. Hier kunt u, onder begeleiding, uw eigen KIKA-BOO-KET samenstellen. Met de aankoop van dit boeket steunt u KIKA. KIKA werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Zo heeft u een fraai boeket én steunt u dit goede doel.
Bent u vakbezoeker? 
Bestel hier uw gratis entreekaart


Bent u consument?
Bestel hier uw gratis entreekaart

 

naar boven