Ontmoet de makers

12 February 2019 - 12 February 2019

Programma Stylistendag 12 februari

Stylistendag is toegankelijk voor vakbezoekers, 
bestel hier uw entreekaart

LEZING WOON- EN GROENTRENDS
AAFJE NIJMAN 10:15 – 11:15 uur
Aafje Nijman, mede eigenaar van bureau Nijman + van Haaster, geeft een presentatie over de huidige tijdgeest en de bijbehorende woon- en groentrends. Laat u inspireren om vanuit eigen identiteit aansluiting te houden met de consument. Bent u benieuwd wat de maatschappelijke ontwikkelingen voor effect hebben op vormgeving en kleurgebruik in het interieur? Kom luisteren.
Gratis toegang, vol = vol, meld je hier aan. 
Locatie: Stellingkamer, 2e etage 
WORKSHOP SOCIAL MEDIA
Beginners            11:30 – 12:15 uur
Gevorderden       12:30 – 13:15 uur
Meer klanten in je zaak! Trendline, hét inspiratie & communicatieplatform voor de woon- & cadeau­branche, helpt je graag! De webredactie van Trendline is maandag en dinsdag de hele dag aanwezig voor jouw vragen op het gebied van (online) communicatie. De sessies organiseren wij voor beginners en voor gevorderden
Gratis toegang – maximaal 25 cursisten,
vol = vol, meld je hier aan. 
Locatie: Atelier begane grond 
FLATLAY FOTOGRAFIE STARTERS
ANUSCHKA ODAU 12:30 – 13:30 uur en 14:00 – 15:00 uur
Wil jij ook mooiere en meer onderscheidende foto’s maken voor Instagram of je blog? Met deze tips maak je zelf de prachtigste flatlay’s in een handomdraai! Een flatlay is een foto van voorwerpen die van bovenaf wordt gemaakt. Anuschka Odau is allround stylist, gespecialiseerd in fotostyling. www.hipaholic.nl.
€10.- p.p. – maximaal 12 cursisten, vol = vol, meld je hier aan. 
Locatie: Palletkamer & Spiegelkamer, 2e etage
FLATLAY FOTOGRAFIE PROFESSIONALS
SUZANNE PAAP 12:30 – 13:30 uur en 14:00 – 15:00 uur
Suzanne Paap maakt interieurproducties, verzorgt creatieve concepten en fotografie voor merken en werkt voor diverse (interieur)architecten. Op haar blog schrijft ze over Interieur, Lifestyle, Designers, Fotostyling en leuke Hotspots. www.bloominspiration.com.
€10.- p.p. Maximaal 12 cursisten, vol = vol,
meld je hier aan. 
Locatie: Palletkamer & Spiegelkamer, 2e etage
KLEURSTYLING
KIM VAN SAVOOYEN 13:00 – 15:00 uur
Kim van Savooyen is zelfstandig interieurontwerper en kleurspecialist. Met een goed doordacht interieur- en kleurontwerp onderstreept zij op subtiele wijze de eigen, authentieke stijl van haar opdrachtgevers. In deze workshop gaat Kim met je aan de slag met de laatste kleurtrends. www.kimvansavooyen.nl.
€10.- p.p. Maximaal 14 cursisten, vol = vol, meld je hier aan.
Locatie: Studio NIA 2C057, 2e etage
GROENSTYLING
JUDITH BAEHNER 13:00 – 15:00 uur
Judith is één van de bekendste groenstylisten van Nederland. Daarnaast is zij conceptueel denker voor Het Groenlab en bladenmaker. Ze is auteur van ‘Wonderplants’, ‘Het Plantenlab’ en ‘Groen in Glas’, geeft lezingen en workshops en werkt als plantenarchitect samen met architecten om interieur en planten samen te brengen. www.hetgroenlab.nl.
€10.- p.p.  Maximaal 14 cursisten, vol = vol, meld je hier aan. 
Locatie: Werkplaats NIA 2C061, 2e etage

 

naar boven