Ontmoet de makers

4 February 2018 - 4 February 2018

WOONevent zondag 4 februari 2018

LAAT U INSPIREREN!

Bent u toe aan interieurinspiratie, wilt u advies bij de inrichting van uw woning of bent u benieuwd naar de allernieuwste woontrends uit Milaan? Dan bent u zondag 4 februari van 10:00 tot 18:00 van harte welkom in De Woonindustrie, Nieuwegein. Laat u inspireren door de nieuwste collecties van meer dan 125 interieurfabrikanten, praktische tips & trends op woongebied en professioneel interieuradvies.

EVEN VOORSTELLEN

In Nieuwegein vindt u op ruim 30.000 m2 meer dan 125 intereurmerken uit het midden- en hoge segment. De Woonindustrie is in eerste instantie bedoeld voor detaillisten, maar tijdens het WOONevent bent u van harte welkom om een kijkje in de keuken te komen nemen.

VAN DESIGN TOT COMFORT

Eenmaal binnen maakt u kennis met steeds andere belevingswerelden. In De Woonindustrie exposeren fabrikanten van comfort- modern- lifestyle- en designmeubelen hun laatste collecties en noviteiten. Er zijn niet alleen stoelen, tafels, banken en kasten, maar ook accessoires, verlichting, bedden, carpetten en verf.

ADVIES EN INFORMATIE

In De Woonindustrie kunt u niets kopen, maar u kunt wel volop inspiratie opdoen, de laatste trends op interieurgebied spotten en u laten adviseren en informeren. Onze exposanten verwijzen u graag door naar uw dichtsbijzijnde dealer. En natuurlijk zitten ook onze woonstylistes klaar om u professioneel interieuradvies te geven. 

INTERIEURADVIES

Ideeën opdoen voor een restyling van uw interieur of alleen een kleine stylingtip? Onze interieurstylistes – aangesloten bij BNS Crisp- geven voor slechts € 15,- twintig minuten advies. Neem foto’s en plattegronden mee. Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig een tijdstip bij uw favoriete styliste. U vindt de stylisten op deze website onder tabblad Advies.

TRENDLEZING

Benieuwd naar de laatste interieurtrends uit Milaan en Parijs? Woon de gratis trendlezing bij en u bent helemaal op de hoogte van het laatste woonnieuws.

GRATIS PARKEREN 

De Woonindustrie beschikt over 1500 gratis parkeerplaatsen, er is een sneltramhalte voor de deur en een bushalte op enkele minuten lopen. 

Bent u in het bezit van een elektrische auto? Vooraan op het parkeerterrein bevinden zich oplaadpunten waar u gebruik van kunt maken. De oplaadpunten zijn niet te reserveren.

 

naar boven