Ontmoet de makers

Koper

Door: Imke Jacobs

De kille, koude winterdagen staan weer voor de deur. De temperatuur daalt, de vorst doet langzaam zijn intrede. We begeven ons alleen buiten de deur als het echt moet. Daarna kruipen we met een warme deken op de bank of voor de haard. De kleurtrend van dit najaar zorgt voor nog wat meer gevoelswarmte. Ladies and gentlemen, give him a warm welcome: copper!

Koper_Imke_Jacobs19Koper_Imke_Jacobs18

In welke interieurwinkel je ook binnenstapt, je kunt er niet omheen. Koper is niet langer dat materiaal van de fabrieksindustrie. Integendeel, koper kan in elk interieur. Combinaties zijn er talloze. Combineer koper met neutrale kleurtinten voor een speels en chique effect. Mix de kopertinten met natuurlijke materialen zoals hout, om het gevoel van warmte te versterken. Of breng de balans terug in je interieur door het warme koper te combineren met het koele beton. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Koper_Imke_Jacobs15Koper_Imke_Jacobs3

Twijfel jij of die kopertrend wel bij jou en je interieur past? Begin met wat subtiele details, zoals kandelaars, theelichthouders, kussens of koperen armaturen. Ontdek je na verloop van tijd dat je het toch grootser aan wilt pakken? Geen probleem: ook koperen meubelstukken en grote platen muurbedekking mogen dit najaar!

Auteur: Imke Jacobs
Deze creatieve duizendpoot heeft gedurende haar opleiding Interior design & styling kennis mogen maken met de wondere wereld van design. Waar ze echt blij van wordt? Mensen laten zien hoeveel mooie dingen deze wereld ons te bieden heeft: leuke weetjes op het gebied van interieurontwerp, grafisch design & kunst deelt ze graag met mooie woorden.

 

naar boven