Ontmoet de makers

Oost west, paasbest

Oost west, thuis best: dat geldt ook voor Pasen. De kinderen zoeken schaterlachend naar gekleurde eitjes in de tuin, in hun enthousiasme struikelend over elkaars voeten. Pa en ma dekken de tafel op feestelijke wijze en zorgen voor versgeperste jus en warme broodjes… “Mama, mama, kijk hoeveel eitjes ik gevonden heb!” Dat is hoe mijn Paasdagen er vroeger uitzagen.

Pasen2

Inmiddels staan die gekleurde eitjes gewoon al op tafel en kunnen pa en ma wel wat hulp gebruiken bij de voorbereidingen voor dat ontbijt. Daar sta ik graag een half uurtje eerder voor op! Pasen symboliseert voor mij het begin van de lente: vrolijke, frisse kleurtjes, nieuw leven en groen in huis. De uitgelezen kans om je interieur ‘lenteklaar’ te maken.

Dat kan natuurlijk op traditionele wijze, met paastakken en veel gele accessoires. Heb jij het echter een beetje gehad met die konijntjes, kuikentjes en takken op tafel? Ga dan eens aan de slag met deze nieuw trend: dip dye. Iets voor jou?

Pasen3

Geschreven door: Imke Jacobs

“Eigenaresse van Designstudijo | Creatieve duizendpoot | Opleiding Interior design & styling
Gedurende haar opleiding heeft Imke kennis mogen maken met de wondere wereld van design. Waar ze echt blij van wordt? Mensen laten zien hoeveel mooie dingen deze wereld ons te bieden heeft: leuke weetjes op het gebied van interieurontwerp, grafisch design & kunst deelt ze graag met mooie woorden.”

Lees & zie meer van Imke op:
Facebook, LinkedIn of Twitter

 

naar boven