Ontmoet de makers

Baan

Baan bestaat al ruim 80 jaar. Dit familiebedrijf produceert zitmeubelen en andere gestoffeerde elementen. Het biedt u een unieke verscheidenheid , met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en comfort te geven, vele jaren lang.

Baan kent twee collecties:

  • BAAN-collection: de moderne interpretatie van een tijdloos verlangen. Tradities en gevoel voor emoties: in het creatieve samenspel van deze twee elementen komt Baan steeds met eigentijdse indrukken van klassieke behoeften. De nieuwe collectie BAAN toont 80 jaar ervaring en deskundigheid op het gebied van vormgeving: traditioneel kwaliteitsbesef wordt gecombineerd met een comfortabele charmante stijl.
  • Met de Metropole-collection wordt een moderne kijk op klassiek werkelijkheid. Elegantie die de tijd trotseert en spreekt tot de verbeelding. Representatief, internationaal, glamour chique, statig en stijlvol in combinatie met stoere en strakke lijnen. Voor een individueel, trendy classic levensgevoel.

Voor beide collecties geldt: er is diversiteit aan modellen (hoek)banken, fauteuils, eetstoelen, poefjes en andere gestoffeerde elementen.  Van strak tot gracieus, van glamoreus tot robuust. En alle ontwerpen kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden.

De laatste jaren is BAAN full service partner geworden als het gaat om maatwerk en projectinrichtingen. Baan heeft zich dan ook meer en meer gespecialiseerd in de inrichtingen van winkels, hotels, restaurants, jachtbouw, cruiseschepen, kantoren, sport- en recreatiecentra en zorginstellingen. De productie vindt plaats in Waddinxveen. U vindt ons vinden in stand 2A098, direct bij de ingang.

Noviteit: Pied-de-poule

Wist u dat? 

De pied-de-poule, ook wel hanenpoot, genoemd wordt.

Wist u dat? 

Zangeres Lady Gaga regelmatig in een pied-de-poule outfit verschijnt. Op haar jurk, tas, zonnebril en pumps schitteren vaak ‘hanenpoten’.

Wist u dat?

Baan over 10 dagen een prachtige pied-de-poule op haar nieuwe modellen introduceert tijdens de voorjaarsbeurs van 8 tot en met 11 februari (2A098). (Zie onderstaande afbeeldingen)

Zuidkade 110
2741 JG Waddinxveen
Nederland

T +31 182 61 36 44

info@baanmeubelen.nl
www.baanmeubelen.nl

Showroom nummer
2A098

naar boven