Ontmoet de makers

Juvo

Juvo Collection

 

Juvo is hèt merk binnen de Bijnen Meubel Groep dat staat voor een eigentijdse woon- en slaapkamercollectie. Deze collecties zijn het resultaat van jarenlange ervaring met de ontwikkeling en productie van kwaliteitsmeubels. Er wordt bij Juvo doorlopend gezocht naar de verfijning van techniek en verbetering van functionaliteit. Het streven naar perfectie zit in de cultuur van Juvo en dat zal altijd zo blijven. De Juvocollection wordt met veel aandacht voor traditionele en ambachtelijke vakmanschap vervaardigd en er wordt veel zorg besteed aan duurzaamheid. Om het beste resultaat te bereiken geschiedt een deel van de productie nog handmatig met de meerwaarde van het gebruik van echt hout. De grootste troef van de Juvo Collection is de zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Modellen uit Juvo Collection worden grotendeels uit voorraad binnen 2 weken geleverd en een deel wordt klant specifiek geproduceerd en heeft daardoor een levertijd van 6-8 weken.

Een wisselend aantal modellen van de Juvo Collection staan op de showroom in “De Woonindustrie” in Nieuwegein. Showroom nummer 2B006. Iedere maandag, tijdens de reguliere openingstijden is op de showroom altijd een adviseur aanwezig om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Graag tot ziens op onze showroom!

 

Juvo Collection

Bijnen Meubel Groep

Evenaar 4

4561 PG HULST

Nederland

 

Postbus 142

4560 AC HULST

Nederland

Juvo Collection

Bijnen Meubel Groep
Evenaar 4
4561 PG HULST
Nederland

Postbus 142
4560 AC HULST
Nederland

T +31 114 38 10 50
F +31 114 32 17 12

info@bijnen.nl
www.bijnen.nl/juvo

Showroom nummer
2B006

naar boven