Ontmoet de makers

Logo Kreamat

Kreamat N.V.

ARGOS
Tijdloos, flexibel slaapkamermeubilair met een frisse hedendaagse uitstraling. Door toepassing van een vierkant profiel, dat onder het meubilair doorloopt als sokkel, ontstaat een  architectonische vormentaal. Het bed heeft een ergonomisch hoofdeinde , dat als volwaardig rugsteun kan gebruikt worden. Nachttafeltjes sluiten qua vormgeving naadloos aan bij het bed waardoor een harmonisch geheel ontstaat.  Collectie Argos staat voor optimaal slaapcomfort met een krachtige eenduidige vormgeving.

Molto, een slaapconcept van Kreamat
Het ultieme slaapcomfort: het is een wetenschap, maar geen exacte.  Elk lichaam is uniek. Bouw, lengte, gewicht, wervelkolom, leeftijd, man, vrouw…. Wat goed is voor u, is niet noodzakelijk geschikt voor iemand anders.  Kreamat beseft dat.  En ontwikkelt daarom flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op uw inidviduele slaapbehoefte. Ergonomisch verantwoord slaapcomfort is het ultieme uitgangspunt, maar Kreamat is meer dan gezond slapen.

MOLTO is een designconcept van Kreamat, dat garant staat voor een nieuwe beleving van comfortabel wonen. MOLTO verpersoonlijkt de ideale symbiose van techniek en design.  Een intens ontwikkelingsproces dat resulteert in een innovatief, uiterst comfortabel bed.  De boxspring  is elektronisch en traploos verstelbaar naar elke gewenste lichaamshouding.  Van optimaal slaapcomfort, met extra zacht schouderdeel tot een actieve verantwoorde zithouding. Geavanceerde elektronische sturing van 4 scharnierende delen maken het mogelijk dat elke lichaamshouding een perfecte ondersteuning krijgt.  Molto verschaft comfort aan alle wensen van de gebruiker. De scharnierende onderdelen lijken te zweven op een stabiel mat zwart onderstel. De vakkundige stoffering in archetypische kussenvorm levert een luchtig en esthetisch beeld dat in ieder interieur zijn plaats kan vinden.

Caetsbeekstraat 10
B3740 BILZEN
België

T +32 89651390

info@kreamat.be; sonja.spronkmans@kreamat.be
www.kreamat.be

Showroom nummer
De Droomindustrie, podia 16a3, 16b1, 16b2

naar boven