Ontmoet de makers

NIA academie

NIA ACADEMIE is een particuliere opleiding, opgericht door interieurontwerpers, die als enige academie in Nederland zich uitsluitend met interieurvormgeving bezighoudt. En vanwege het fundament uitermate praktijkgericht. Het instituut verzorgt complete vakopleidingen en compacte cursussen op HBO-niveau. Denk aan binnenhuisontwerpen, interieurvormgeving, interieurtextiel, kleur en computervaardigheden. Het onderwijsaanbod wordt steeds opnieuw afgestemd op de eisen en wensen van de markt.

Starten als Interieurstylist?
Bezoek de gratis proeflessen Binnenhuisontwerpen en Interieurstyling door NIA op maandag 15 februari in de Woonindustrie in Nieuwegein. Geef je op via de NIA site. Deze proeflessen kun je mooi combineren met een bezoekje aan de voorjaarsbeurs in de Woonindustrie. Meer lezen….
http://www.niainfo.nl/cursussen/item/456-informatiemiddag-vakopleiding-interieur-ontwerpen-styling

NIEUW! Maak je ‘Ondernemersplan’, speciaal voor ZZP-ers uit de interieurbranche
Maak je idee concreet. In onze cursus ‘Ondernemersplan’ maak je kennis met veel aspecten van het opstarten van je zzp-praktijk. Op deze manier ontwikkel je een betere focus en kun je je plannen beter definiëren en verwerkelijken. Aan het einde van dit traject heb je voldoende handvatten om op een bij jou passende wijze van start te gaan. Meer lezen….
http://www.niainfo.nl/cursussen/item/672-ondernemersplan-voor-interieur-stylisten-ontwerpers

Nassaukade 62 N
1052 CP AMSTERDAM
Nederland

T +31 639 76 99 33

nia.academie@gmail.com
www.niainfo.nl

Showroom nummer
2C057 & 2C059

naar boven