Ontmoet de makers

Ruby Fires

20140822_085117

Een huis zonder haard is géén thuis onderschrijft Ruby Fires volledig. Ruby Fires blijft altijd streven naar het perfecte vuur. Op het gebied van vuren op bio ethanol, staat veiligheid voorop. Bij elektrische vuren is dit het creëren van het meest realistische vuur.

Met de gepatenteerde, Ruby keramische biobrander behoort het branden van pure brandvloeistof in een open bakje tot het verleden en is de veiligheid volledig gewaarborgd.

Mystic Fires betreft het revolutionaire, nieuwe vuur met 3D effect waarbij het vlambeeld op ultrafijne waterdamp wordt geprojecteerd en betreft het meest realistische elektrische vlambeeld.

Bijna de complete Ruby Fires collectie is op de stand gepresenteerd, zowel tijdloos als modern. Ter inspiratie treft u op de stand ook enkele inbouw- en/of maatwerk situaties aan tot en met vuurtafels en vuur geïntegreerd in een TV-kast (maatwerk). Naast privé toepassingen vinden onze producten ook veelvuldig hun weg naar de horeca, zorginstellingen, hotels, wellness etc. Luisterend naar uw wensen en vergelijk tussen de vele modellen kunnen wij u deskundig helpen bij het maken van de juiste keuze.

Tijdens de reguliere openingstijden is op de showroom altijd een adviseur aanwezig om u vrijblijvend te informeren en te adviseren. Om u een goed advies te kunnen geven graag bezoek bij voorkeur op afspraak.

Graag tot ziens op onze showroom op de Woonindustrie!

Noviteit: Sfeerhaard Santos

Een nieuwe aanwinst in onze collectie: Moderne schouw Santos is uitgevoerd in gepolijst Fossil Stone in de kleuren wit/ grijs. De Santos kan met Mystic Fires RF40, houtset 6-delig en grijs steensplit geleverd worden, en ook als variant met keramische brander 5820LB en grijs steensplit. (Zie onderstaande afbeeldingen)

Vreekesweid 30-32
1721 PR BROEK OP LANGEDIJK
Nederland

T: +31 226 331 420
F: +13 226 331 429

info@rubyfires.com
www.rubyfires.nl

Showroom nummer
2B033

naar boven