Ontmoet de makers

VDV Meubelen

Bij VDV meubel kunt u diverse stijlen ontdekken om in te wonen. Net even anders, individueel en verbazingwekkend. Bij ons vindt u de meubelen voor uw persoonlijke woonomgeving, om precies zo te leven, zoals u zich voelt.

VDV meubel is onderdeel van een echt familiebedrijf en één van de weinige Nederlandse Meubel fabrikanten met de unieke productie mogelijkheden van een standaard collectie gecombineerd met de mogelijkheid van serie maatwerk productie. Bij VDV meubel worden meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt naar een actuele collectie kasten en tafels. Kasten en tafels ontwerpen en produceren is één. In het enorme aanbod van kasten en tafels jezelf onderscheiden in kwaliteit en prijs is een heel ander verhaal en tegelijkertijd onze missie.

De modellen uit de VDV meubel collectie worden klant specifiek geproduceerd en hebben daardoor een levertijd van 6-8 weken.

Een wisselend aantal modellen van de VDV meubel collectie staan op de showroom in “De Woonindustrie” in Nieuwegein. Showroom nummer 2A051 & 2A053. Iedere maandag, tijdens de reguliere openingstijden is op de showroom altijd een adviseur aanwezig om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Graag tot ziens op onze showroom!

VDV meubelen

Home and Trading is agent van VDV Meubelen

Evenaar 4
4561 PG Hulst
Nederland

T: +31 (0) 114 310 003
T: +31(0) 646 60 37 86

info@homeandtrading.nl
www.vdvmeubel.nl/

Showroom nummer
2A051

naar boven