Ontmoet de makers

Zondag

“Zondag” is hèt merk binnen de Bijnen Meubel Groep dat staat voor slaapkamercollectie voor de senioren / comfort en zorg markt. Sinds 1939 is Meubelfabriek Zondag een betrouwbare Nederlandse slaapkamer fabrikant van zowel ledikanten, bijmeubelen als linnenkasten.

De productie en vernieuwing van de “Zondag” collectie is primair gericht op deelbare bedden op basis van massief hout, in combinatie met veredelde plaatmaterialen. Bij alle ledikanten is aanpassing op lighoogte, breedte en lengtematen mogelijk. Door de keuze uit vaste en verrijdbare modellen zijn deze slaapsystemen uitermate geschikt voor de senioren, comfort en zorg markt. De collectie bevat o.a. een ruim assortiment deelbare ledikanten met comfortopties zoals bv. uitstapverlichting en in hoogte instelbare bodemdragers. Ook een kledinglift in zowel draai- als schuifdeuren behoort tot de mogelijkheden.

Een beperkt aan tal modellen uit de Zondag collectie worden uit voorraad binnen 2 weken geleverd, maar het grootste deel wordt klant specifiek geproduceerd en heeft daardoor een levertijd van 6-8 weken.

Een wisselend aantal modellen van de Zondag collectie staan op de showroom in “De Woonindustrie” in Nieuwegein. Showroom nummer 2B006. Iedere maandag, tijdens de reguliere openingstijden is op de showroom altijd een adviseur aanwezig om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Graag tot ziens op onze showroom!

T +31 114 38 10 50
F +31 114 32 17 12

info@bijnen.nl
www.bijnen.nl/zondag

Showroom nummer
2B037

naar boven