(Al) 18 bedrijven nemen deel aan slaapevent van De Woonindustrie tijdens de voorjaarsvakbeurs

Goed nieuws voor retailers en andere belanghebbenden actief in de slaapbranche. De Woonindustrie heeft al achttien bedrijven uit de bedden- en matrassenbranche weten te strikken voor deelname aan de VAKbeurs, die van zondag 9 t/m woensdag 12 februari plaatsvindt. “En we zijn nog met andere bedrijven in onderhandeling die ook interesse hebben getoond”, vertelt Jan Hogenkamp, die de dagelijkse leiding in handen heeft.

Commercieel en operationeel manager Hogenkamp is in zijn nopjes met dit hoge aantal, zeker gezien de verschillende slaapbeurzen die jaarlijks en vaak ook in dezelfde periode worden gehouden. “Omdat er medio februari geen beurzen op dit gebied plaatsvinden, hebben veel slaapbedrijven zich kunnen inschrijven. Net als in september wordt er op de maandag en dinsdag een ontbijt voor de bezoekers gehouden”, laat hij weten.

 

 

 

 

 

De volgende achttien bedrijven doen sowieso in februari mee:
– Beds and More
– Beka
– Boxspring Design
– Candia
– Delux Bedding
– Dico Bed Holland
– Ducky Dons
– Equilli
– Hasena
– Key West bedding
– Meubelfabriek De Linde
– Polypreen
– Poseidon
– Profine
– Swissflex
– Tekvor Care
– Van Landschoot
– Vroomshoop

Samen met vaste exposanten zullen de in totaal achttien slaapspecialisten (zeven meer dan in september) hun klanten op de maandag en dinsdag van 08.30 tot 10.30 uur verwelkomen met een heerlijk ontbijtje. “Als ze dan bij ons de collecties hebben gezien, kunnen ze daarna nog een rondje door het beursgebouw doen”, vult John Vesters van Dico Bed Holland nog aan.

Dit artikel is rechtstreeks over genomen uit de nieuwsbrief van Wonen360.