REGISTREREN DE WOONINDUSTRIE

Indien u De Woonindustrie als vakbezoeker, stylist of consument wenst te bezoeken, heeft u een persoonlijke QR toegangscode nodig. Deze vraagt u hier aan.
LET OP: per persoon is een QR toegangscode vereist. Bezoekt u De Woonindustrie met 2 personen, dan vraagt u dus 2 QR codes aan o.b.v. de juiste persoonsgegevens.

EXPOSANTEN LET OP: DEZE QR code is NIET  geschikt als toegangscode voor exposanten. Deze vraagt u aan door een mail te sturen naar info@dewoonindustrie.nl met als onderwerp: aanvraag exposanten QR code. Geef de voor- en achternaam door van de medewerker voor wie de code bestemd is en zijn of haar persoonlijke, zakelijke emailadres.

De Woonindustrie is geopend 
Maandag van 10.00 – 17.00 uur en
* dinsdag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur (*uitsluitend op afspraak)

LET OP: Er zijn werkzaamheden bij oprit 16 Nieuwegein (A12 Galecopperbrug richting Arnhem), deze oprit is tot begin 2024 afgesloten.
Dit heeft geen invloed op de bereikbaarheid van de Woonindustrie, maar wel wanneer je vertrekt. Het verkeer wordt namelijk omgeleid; afslag 17 (Kanaleneiland) blijft open.
Meer informatie en reisopties vind je op de website van Rijkswaterstaat.

Vakbezoekers én consumenten zijn welkom op Marketdays welkom zonder afspraak tussen 10.00 en 17.00 uur. Wil je zeker weten dat een exposant fysiek aanwezig is neem dan contact op met de contactpersoon van het betreffende merk via de volgende knop

TIJDENS VAKDAGEN IS ER GEEN MARKETDAY

Heb je vragen of twijfel, bel gerust naar ons algemene
nummer 030-303 2700 of mail naar info@dewoonindustrie.nl.