De Woonindustrie events

DWI VAKDAGEN

De Najaarsvakdagen 2021 van De Woonindustrie vinden plaats op

Zondag 12 september van 10 – 17u
Maandag 13 september van 10 – 20u
Dinsdag 14 september van 10 – 18u

&

Maandag 20 september van 10 – 18u
Dinsdag 21 september van 10 -18u

 

Via onderstaande button kun je je aanmelden voor de Najaarsvakdagen van De Woonindustrie.
Speciaal voor de consument organiseren wij op zondag 12 september ons Woonevent. Voor meer informatie klik hier.
De overige vakdagen zijn uitsluitend toegankelijk voor vakbezoekers.

Interieurprofessionaldag

De Interieurprofessionaldag vindt plaats op:

Maandag 4 oktober 2021

Samen met BNS Crisp en NIA ACADEMIE heeft DWI een professioneel programma samengesteld. We nodigen je van harte uit om je te laten inspireren.

Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je dus snel aan voor één van de worskhops of de Highlightroute. Voor de presentatie van Annemarie Commandeur is geen aanmelding vereist.

Wat kun je verwachten? Je hebt de mogelijkheid om een presentatie van Annemarie Commandeur en aansluitend één van de drie workshops bij te wonen (in de ochtend en/of in de middag). Tijdens de workshops komen de volgende onderwerpen aan de orde; Voice of Colour, Verlichting en Dessin ontwerpen. Op zoek naar een samenwerking met één van onze exposanten? Mis dan onze stylistenoute niet!

Voor meer informatie, klik hier.

Prijs: € 26,50,- per persoon.

MDXL Project & Interieur

De Woonindustrie speelt in op de toenemende behoefte van interieurbedrijven om de groeiende projectmarkt te betreden. In samenwerking met ruim 160 interieurmerken is een nieuw vak-evenement tot stand gekomen volledig gericht op de project- en interieurmarkt:

Maandag 1 november 2021 van 10 – 17u

Deze dag is speciaal voor (interieur) architecten, projectinrichters, stylisten, retailers, detaillisten, horecaondernemers en adviseurs. Het programma met een overzicht van de deelnemers volgt op een later moment.

Ontdek een ruim assortiment op gebied van diverse productgroepen: meubelen, kantoormeubilair, design, verlichting, woonaccessoires, vloer-, raam- en wandbekleding, meubelstoffen, domotica, smart living, akoestische oplossingen en slapen. Een totaalaanbod onder één dak met toonaangevende merken.

Een unieke dag in het teken van interieurpresentaties, inspiratie en contact. Ontmoet de makers op maandag 1 november tijdens MDXL Project & Interieur bij de Woonindustrie in Nieuwegein!