Alexsar Art

Alexsar Art

Alexsar Art opgericht in 2016 met maar een doel, innovatieve moderne wanddecoratie bereikbaar maken voor iedereen. Wij ontwikkelen, ontwerpen en produceren onze producten zelf in eigen huis in ons pand in Roden, Drenthe. Zelfs de productie technieken ontwikkelen we deels helemaal zelf. “Kan niet” kennen we dus ook niet, hierdoor ontstaan super gave wanddecoraties die wij leveren aan woonwinkels en interieur stylisten.

Collectie Beton schilderijen
Unieke en sfeervolle kunst! Alexsar Art maakt buitengewone wanddecoratie voor je interieur. Onze beton schilderijen zorgen voor een industriële en gedetailleerde uitstraling. Geïnspireerd door moderne techniek en prachtige kunst. Stoer en industrieel is een prachtige combinatie! Onze betonlook schilderijen zijn gemaakt van echt beton. Een supergave foto direct geprint op beton dus.

Glas schilderijen & Dibond schilderijen
In onze collectie kun je ook glas en dibond schilderijen vinden. Deze schilderijen passen in een elk interieur. Schilderijen direct op glas brengen de foto helemaal tot leven en je wordt als het ware in het schilderij gezogen. Een foto direct op dibond heeft een matte uitstraling. Wij voegen waarde toe aan een interieur en werken met passie aan hedendaagse kunst.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak,  zie contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Entinge 2
9301 TV Roden

Contactpersoon: Amber Sardine
E-mail: info@alexsar-art.nl
Telefoon: +31 85 303 71 74
Website: www.alexsar-art.nl

Showroom nummer C079