Brût Homeware

BINNENKORT BIJ DE WOONINDUSTRIE

Brût Homeware

Brût Homeware is een onafhankelijk merk in woon-, keuken- en kantooraccessoires die stoer en elegant zijn. We hebben een eigen stijl die zich vertaalt naar een verscheidenheid aan praktische en decoratieve producten in huis. 

We ontwerpen onder andere items om je huis opgeruimd te houden, zoals opbergkisten, stalen bakjes, stevige wandplanken en een kleppenkastje. Met onze collectie deur-/ handgrepen en knoppen geef je elke kast of keuken je persoonlijke touch. Voor de culinaire liefhebbers ontwikkelden we een oesterset en professionele espresso tamper. 

Tijdens de Woonindustrie Voorjaars vakdagen zullen wij onze eerste glascollectie van gerecycled glas presenteren. Deze bestaat uit o.a. drinkglazen, decoratieve objecten en bijvoorbeeld een prachtige vaas.  

Naast het maken van mooie producten geloven we dat we een taak hebben in deze branche. Door producten te maken die een leven lang mee gaan dragen we bij aan een duurzame wereld. Door gebruik te maken van biologische, gerecyclede of recyclebare grondstoffen wordt dit effect nog eens verdubbeld. 

 

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Witte de Withstraat 126
1057 ZH Amsterdam
+31 (0)207746305
hello@brut.nl
www.brut.nl
www.instagram.com/bruthomeware

Contactpersoon: Rick Ruijter
Telefoon: +31 (0)647094332