Coming Lifestyle

Coming Lifestyle

Coming Lifestyle
Is een Nederlands bedrijf dat meubelen ontwerpt en produceert voor de woonkamer. De collectie bestaat uit eetkamerstoelen, fauteuils, hockers en banken. Er is een ruime keuze uit prachtige stoffen en ledersoorten. De levertijd is ongeveer 3 tot 5 weken.

Bodilson
Interieur is persoonlijk. Het is een weerspiegeling van wie je bent. Bodilson houdt niet van voorspelbare combinaties, maar mixt oud met nieuw. Een strakke bank met een stoere XL industriƫle eettafel en vintage hanglamp. Een 60 jaar oud kleed uit Turkije of een handgeweven wollen kleed. Elk meubel is uniek, niets is standaard. Dat ben jij toch ook niet?
Stapelgoed

Coming Kids maakt in licentie voor Stapelgoed meubelen en accessoires voor de baby- en tienerkamer. Altijd op zoek naar het authentieke. Stapelgoed zoekt het uiterste in combinaties. Houden van pure, stoere materialen. De nieuwe collectie is verrassend in materiaal- en kleurkeuze. Door verschillende materialen met elkaar te combineren ontstaat er een verrassende mix. Wees stoer, eigentijds en durf je te onderscheiden. Wees Stapelgoed!

Vtwonen banken
De bankencollectie van vtwonen wordt in samenwerking met Coming Lifestyle ontwikkeld en geproduceerd. De collectie bestaat niet alleen uit banken, maar ook fauteuils, poeven en bijzetters. De meubelen hebben een eigentijds karakter. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is een lange levensduur gegarandeerd. De banken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en opstellingen in verschillende stoffen. De levertijd is ongeveer 3 tot 5 weken.

INFORMATIE

Postbus 118
6960 AC EERBEEK
Nederland

T +31 313 65 93 21
info@coming.nl
www.coming.nl
Showroom nummer
B018, B098