&DEZ

BINNENKORT BIJ DE WOONINDUSTRIE

&DEZ

&dez: leefbaar design  
Het leven staat niet stil. Je wordt een jaartje ouder & wijzer. Je wordt ook trend- & interieurbewuster. Je hebt nu meer oog voor design & comfort. Je wikt de kwaliteit & weegt de prijs. Je wil namelijk prettig wonen leven. Het ene sluit het andere niet uit. Je gaat voor & en &Vandaar &dez 

Mijn leven  
Wat vind je écht belangrijk in je leven? Je koestert je vrienden & familie. Je treft elkaar buiten de deur & komt vaker bij elkaar over de vloer. Voor een drankje & een hapje of dinertje? Om te loungen & chillen? Je geniet van de momenten van rust & de uren van gezelligheid bij je thuis. Zeker nu, is dat belangrijker dan ooit! De basis van je levensgeluk ligt thuis, toch?  

Knusse sfeer  
Je bent interieur-bewuster. Je voelt meer voor de design-look dan de strakke design-stijl. Je hecht waarde aan een warme sfeer & een knus comfort. Organische vormen die je omarmen. Accessoires voor een persoonlijke aankleding. Genoeg plaats om je spulletjes neer te leggen, gewoon binnen handbereik & in het zicht. Opgeruimd staat misschien netjes, maar niet gezellig. Je woont & LEEFT spontaan. 

 

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

&dez.
Onderdeel van De Eiken Zetel D. Willems – De Lange nv 

Mandeweegsken 76,  
9900 Eeklo
België  

Website:  www.andez.be 

Agent Nederland
Bert Pol – Tree point
threepoint@belcentralemail.nl 

Projecten en pers
Cedric Willems  
cedric@dez.be 

Showroom nummer B043