DTP Home

DTP Home

De collectie van DTP Home biedt sinds 1995 een brede variatie meubels die zowel tijdloos als vernieuwend zijn. In ons duurzame en avontuurlijke assortiment geven we gebruikt hout een nieuw leven. Met zoveel geschiedenis wordt een huis je thuis.

Het geheim van de DTP Home Collectie is hout, beeldschoon hergebruikt hout uit Azië. In een vorig leven getekend met vlekken, nerven en barsten, heeft iedere tafel en kast een eigen karakter. Met de jaren groeit de uitstraling van het materiaal dat door het vele gebruik warm en zacht aanvoelt.

Onze meubels worden gemaakt in lokale werkplaatsen in Azië. Hier toveren ambachtslieden het oude hout om in eigentijdse meubels die het beste van oud en nieuw in zich verenigen. Door hun vakmanschap hebben ze oog voor detail en een perfecte afwerking. Met traditionele technieken is de productie duurzaam en milieuvriendelijk.

De collectie van DTP Home is onderscheidend en intrigerend. We gebruiken warm hout en leer in strakke frames van donker metaal – soms rauw en robuust, dan weer rank en kwetsbaar. De ontwerpen zijn simpel, en vormen zo een perfecte basis, al zijn onze meubels ook echte eyecatchers.

DTP Home maakt meubels die blijven. We produceren onze tafels, banken, kasten en stoelen met zoveel zorg en aandacht dat ze een leven meegaan – en langer. Het hergebruikte hout heeft zijn duurzaamheid al bewezen. In onze nieuwe krachtige ontwerpen doet dat nu weer, om zo het milieu zo min mogelijk te belasten.

Bring nature home

 DTP Home en MUST Living zijn merken van DTP Interiors.

 

www.dtphome.nl

Voor informatie of het maken van een afspraak, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Constructieweg 92-94
3641 SP MIJDRECHT
Nederland

Postbus 243
3640 AE MIJDRECHT
Nederland

Telefoon: +31 297 25 47 00
E-mail: office@dtpinteriors.nl
Website: www.dtpinteriors.nl

Showroom nummer A098