Euroskins

Euroskins

Met een hoop ervaring achter de rug op het gebied van interieur is Dani Eikelenboom zijn droom achterna gegaan. Precies de dingen die op het gebied van interieur zijn passie aanwakkerde, zijn vormgegeven tot een vernieuwend en uniek merk: Euroskins. Een webwinkel vol met Premium Homedecoration, met een snel wisselende collectie voor een eerlijke en betaalbare prijs. Euroskins is Dani’s droom, die tot leven is gekomen door de jaren.

We verkopen schapenvachten, koeienhuiden, schedels, hoorns en andere dierlijke producten. De dieren worden niet speciaal voor hun huid geslacht. We kopen deze huiden en andere dierlijke producten in slachthuizen als restproducten en geven deze een tweede leven door ze te recyclen tot nieuwe producten, bijvoorbeeld als decoratie of als woonaccessoire. Schapenvachten zijn dus duurzame producten.

Doordat we ze rechtstreeks bij de slachthuizen inkopen, hebben we de volledige productie in eigen hand. Voor het looiproces hebben we verschillende methoden. In dit geval kwamen we terecht bij een natuurlijke leerlooier in Polen. Ze leveren uitstekend werk voor ons, dus geven we ze een eerlijke prijs voor het productieproces. We gaan elke maand naar Polen om het product zelf op te halen. Op deze manier kunnen we het hele looiproces begeleiden naar onze eigen Euroskins-normen.

Voor informatie of het maken van een afspraak, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Contact: Daní Eikelenboom
E-mail: shop@euroskins.eu
Telefoon: +3141 22 50 003
Website: www.euroskins.eu

Showroom: C081