Fabrikoos

Fabrikoos

Fabrikoos gelooft in een renaissance van de Europese maakindustrie; als hoogwaardig alternatief voor de gangbare massaproductie. Het jonge bedrijf gebruikt de nieuwste digitale productietechnieken en Friction Fit (zonder gebruik van lijm en schroeven) om uw mooiste ontwerpen snel en op maat te leveren.  Alle producten worden lokaal geproduceerd: 100% made in Holland en  vervaardigd uit de meest duurzame materialen. Zo draagt Fabrikoos haar steentje bij aan een duurzame toekomst en de circulaire economie en kunnen producties na hun leven zo terug de natuur in!

Naast het maken van designmeubilair, ontwerpt (samen met u!) en produceert TheNewMakers ook modulaire woonmeubels, complete huizen en interieurelementen op maat. Circulair, custom en duurzaam. Zo heeft u met twee weken bijvoorbeeld een tafel in huis, die in maat en stijl volledig past bij uw interieur ontwerp. Indien gewenst met custom made graveringen en bekleding met natuurlijk wolvilt, met behulp van de eigen lasermachine.

Fabrikoos is één van de partners van Shapes en presenteert in het Shapes Experience Center (loc. 2B061) een greep uit haar vele custom made oplossingen.

Voor informatie of het maken van een afspraak, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Raadpleeg het Shapes Orakel voor een contactpersoon naar keuze.
Telefoon: 085 060 6630
E-mail: info@dockfour.com
Website: www.fabrikoos.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/fabrikoos
Facebook: www.facebook.com/pages/Fabrikoos
Instagram: www.instagram.com/Fabrikoos
Pinterest: www.pinterest.com/Fabrikoos

Showroom nummer: B061