Hoii

Hoii

Welkom in de majestueuze wereld van Hoii.

Onze designers treden in de voetsporen van onze voorgaande generaties en reizen al jaren de wereld rond. Tijdens deze reizen zijn zij op zoek naar verborgen interieurschatten zoals buitengewoon design, levendig textiel en authentiek vakmanschap met vorstelijke allure. Gedurende deze reizen hebben onze designers eindeloos veel inspiratie opgedaan. Deze ervaringen worden gekoesterd en vertaald in memorabele verhalen, when coming home.

We willen je graag meenemen op reis door de wereld van Hoii.

Het verhaal van Hoii staat symbool voor onze visie; “Wij zien dat men steeds meer waarde hecht aan een sfeervol thuiskomen. Wij vinden dat je interieur een weerspiegeling mag zijn van jezelf.”

Hoii hecht waarde aan haar missie: “Thuiskomen is een verwenmoment met de sfeer en warmte van Hoii.” Dit weerspiegelt de stijlgroep sfeervol-klassiek; sfeervol door de kleuren en designs en klassiek staat in verband met de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Het herkenbare van Hoii is het gevoel van thuis komen, dit geeft betekenis aan de slogan: Coming home.

Het team van Hoii werkt nauw samen met toonaangevende trendwatchers binnen de fashion- & interieurbranche. Hoii positioneert zich op een kenmerkelijke manier door te zorgen dat ieder design uniek is. Dit betekent dat het dessin in één enkele uitvoering op de markt zal verschijnen, met uitzondering op de universele bouwstenen van de collectie.

FOLLOW OUR JOURNEY & BE INSPIRED BY THE WORLD OF HOII.

With love,

INFORMATIE

Website  : www.hoii.nl
Email      : sales@rogon.com

Tel.          : +31 (0) 492 32 66 66
Adres      : Haverdijk 8
5704 RC Helmond

Showroom nummer: C019

Voor meer informatie of het maken van een afspraak,  zie contactgegevens rechts.