Housevitamin

Housevitamin

Housevitamin is door ons gecreëerd, Thomas en Mischa.
Wij houden ervan om een tijdloze collectie samen te stellen vol bestsellers met alle:
Interior Stuff You Must Have.

Wij zijn niet zomaar een merk: wij staan voor zwart/ wit wonen, met een gouden ‘sparkle’ en originele en soms gedurfde designs. Wij zijn dit merk begonnen, omdat wij hip interieur meer bereikbaar en betaalbaar wilden maken voor zoveel mogelijk mensen. Design was altijd erg duur en moeilijk te stylen. Housevitamin heeft daar verandering in gebracht door te laten zien dat hip design betaalbaar, lollig en makkelijk te mixen en matchen kan zijn.

Achter elk item schuilt een verhaal, een passie en heel veel creativiteit. De items zijn geboren met hun eigen verhaal en identiteit. Vaak zijn onze items geboren uit een persoonlijke behoefte. Dit kun je allemaal teruglezen in onze productteksten. Wanneer je onze collectie koopt, lees je op ieder item een ‘Housevitamin Story’: deze verhalen laten je lachen, dus verwijder ze niet te snel.

Als persoon, houden Thomas en ik er soms van te provoceren. Dit vind je dan ook terug in onze producten en quotes: gewoon omdat we dat kunnen en omdat het ieders leven een stuk minder serieus en leuker maakt.

Jullie verdienen allemaal deze bestsellers om ieder huis mooi, trendy en leuker te maken.

Wilt u een korte termijn afspraak? Dat wil zeggen binnen twee werkdagen? Neem dan per mail of telefoon contact op.
Zie de contactgegevens rechts in beeld.

INFORMATIE

E-mail: sales@housevitamin.com
Website: www.housevitamin.com

Showroom nummer C096b & C096d