Kreamat

Kreamat

Kreamat maakt al ruim 30 jaar flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op de individuele slaapbehoefte van de klanten. Naast onderzoeken en begeleiding van de klant worden de bedden door Kreamat geproduceerd in België. De unieke gepatenteerde Kreamat schouder-techniek zorgt ervoor dat het lichaam in zijn natuurlijke houding wordt ondersteund.

Kreamat creëerde de ‘Slapen à la Carte boxspring, die staat voor de meest individuele, natuurlijke slaaphouding. De ‘Slapen à la Carte by Kreamat boxspring is een uniek slaapsysteem waarin veringsmodules los en onafhankelijk van elkaar geplaatst worden voor schouder-, lende- en heupzone.

Meten is weten, zeggen we bij Kreamat. Daarom hebben wij in samenwerking met de universiteit van Leuven een meettoestel ontwikkeld waarmee we precies zien hoe uw matras moet worden gebouwd. U bent uniek dus wij maken een uniek matras speciaal voor u. Onze design boxsprings zijn voorzien van een gepatenteerde schouderzone en kunnen bovendien in alle verstelmogelijkheden worden uitgeleverd.

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Contact: Haarhuis & Jansen luxury bedding
E-mail: info@haarhuisenjansen.nl
Telefoon: +31 (0)546 – 43 37 01
Website: www.haarhuisenjansen.nl

Showroom nummer: C107