Leoxx

Leoxx

Met LEOXX heeft u de vrijheid. De vrijheid om anders te zijn. Want LEOXX is een eigenzinnige onderneming in innovatieve projectvloeren. Met een zeer uitgebreide en uitgebalanceerde collectie kwaliteitsvloeren, voor ruimtes met een extra dimensie.
Uw eigen unieke print ontwerpen? Dat kan ook. U kunt de creatieve ontwikkeling zelf doen of samen met onze ontwerpers. Op die manier ontwikkelt u de unieke vloeren die naadloos aansluiten bij uw project.

Onze collectie bevat o.a. de volgende labels: Anker, BasiXX, Fitnice, FleXX, Color Books, Print collectie, Louis de Poortere, Caracterr, Amtico, FlexxEco, ReUsed en Prints van Oranje.

LEOXX biedt meer dan goede producten. We bieden onze expertise en adviseren architecten, interieurontwerpers en projectinrichters op functioneel en esthetisch vlak. Voor vrijwel elk vraagstuk op vloerengebied hebben wij een passende en duurzame oplossing. Op die manier dragen wij bij aan een omgeving waar mensen zich prettig voelen.

Meer weten? https://leoxx.nl

Leoxx is één van de partners van Shapes en presenteert in het Shapes Experience Center (loc. 2B061) een greep uit haar vele  oplossingen.

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Raadpleeg het Shapes Orakel voor een contactpersoon naar keuze.
Telefoon: 030 635 10 00
E-mail: info@leoxx.nl
Website: www.leoxx.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/leoxx-b-v-
Facebook: www.facebook.com/Leoxx-BV
Instagram: www.instagram.com/leoxxbv
Pinterest: www.pinterest.com/leoxxbv/

Showroom nummer: B061