Lievens Meubelfabriek

Lievens Meubelfabriek

Confortluxe & Lievens is een Belgische meubel groothandel/fabrikant die ruim 50 jaar actief is in de wereld van meubels produceren en verhandelen. Wij maken deel uit van de sterk en financieel gezond familiale holding Telinfra. Onze magazijnen bevinden zich respectievelijk in Wervik en Tielt (West-Vlaanderen), van waaruit we onze klanten beleveren.

De collectie bij Confortluxe bestaat uit gestoffeerde zit en slaapmeubelen geproduceerd in Europa en China. Confortluxe is voorraadhoudend bij de Chinese zitmeubelen; Wij kunnen des gevraagd de volledige ontzorging bieden op ontwikkeling, productie, kwaliteitsbewaking en transport in en vanuit China. Op onze productie bedrijven in Oost Europa produceren we voor 80% op commissie en 20% op basis van volle trucks  met een royale keuze uit leders, stoffen, mogelijkheden met relax, opstellingen, etc.

Bij de productie van boxsprings vast of elektrisch en matrassen, is er een royale keuze uit stoffen en indien gewenst exclusieve tijken op de matrassen. Door de keuze van produceren in Oost-Europa is de kostprijs laag en kunnen we de hier “gewonnen” marge extra inzetten voor een perfecte afwerking in kwaliteit. Iets wat zich onder meer vertaalt in toename van marge voor de afnemers.

Lievens produceert volledig gemonteerde kwaliteits woonkamermeubelen in hoogwaardige 3D melamine. Deze woonkamer meubelen worden geproduceerd in België. Eetkamerstoelen in diverse stoffen en (uitschuif) eetkamertafels met bovenbladen van keramiek worden geïmporteerd uit China. Lievens is voorraadhoudend en ook hier kunnen wij des gevraagd de volledige ontzorging bieden op ontwikkeling, productie, kwaliteitsbewaking en transport. Ontwerp van de modellen en de ontwikkeling zijn bij Lievens en Confortluxe voor 100% in Belgische/Nederlandse handen.

Voor onze meubelen geldt dat wij gepositioneerd zijn op prijsklasse midden/midden maar met de mogelijkheden en de kwaliteit van midden hoog.

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Contactpersoon: Jeroen van der Borg
Telefoon: +31 6 31 75 81 60
Email: jvdb@confortluxe.com

Email: info@confortluxe.com
Website: www.confortluxe.nl

Showroom nummer C213, C215 & C091