MondiArt

MondiArt

Zo’n 30 jaar geleden stapte een pionier op zijn fiets met achterop wat schilderijen. Van deur tot deur verkocht hij ze één voor één. Van de winst kocht hij weer nieuwe schilderijen die hij dan weer verkocht. Dit herhaalde hij keer op keer.. Gerdurende de jaren werd het bedrijfje steeds groter en de familie werd ingelijfd om de groei bij te benen. En nu, na al die jaren, met een nieuwe die het bedrijf voortzet is er een showroom van 1500 m2 met Canvas, Spiegels, Alu Art, GlassArt, Walltextiles, Kussens, Art carpets, Inlijstingen, Changeable Artframes en veel meer.

We zijn trots op de slogan onder ons logo ‘inspired by the world, made in the Nethelands.’ We ontwerpen, ontwikkelen en produceren veel van onze producten zelf in onze productieafdeling van 1500 m2 in Eindhoven.

Meer en meer van onze producten worden circulair. Neem bijvoorbeeld onze Changeable Artframes. 100% recyclebaar, voor 66% gemaakt van PET flessen, geprint op biologisch verantwoorde inkt dus veilig voor onze kleinkinderen. Zo kunnen we nog wel doorgaan, maar we nodigen je liever een keer uit om zelf te komen kijken in ons bedrijf. We laten je dan alles zien, de showroom, de productie, de logistiek waar alle export orders voorbereiden om te versturen over de hele wereld.

Misschien toch nog één ding dat goed is om te weten. We zijn meer dan alleen een groothandel. Hotelprojecten, White Labels, Private Labels, we kunnen adviseren en ondersteunen op vele vlakken.

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Steenoven 32
Eindhoven

E-mail: sales@mondiart.com
Website: www.mondiart.com

Showroom nummer B110