Noya Collection

Noya Collection

De NOYA collectie wil exotische invloeden en een stukje paradijs in huis brengen. Door het mengen van tropische grondstoffen met minimalistisch design creëren we prachtige en unieke producten. De warme en natuurlijke uitstraling van onze collectie draagt bij aan het typische ruwe karakter van NOYA. Elk product is handgemaakt en daardoor uniek in vorm en grootte.

ONZE WAARDEN
Eerlijke handel en wereldwijde duurzaamheid zijn de belangrijkste aspecten achter het merk NOYA. NOYA creëert levensvatbare werkomstandigheden in derdewereldlanden door lokale ambachtslieden in dienst te nemen. We genereren culturele veranderingen en zetten afval om in milieuvriendelijke producten.

PUUR
Al onze producten zijn natuurlijk en authentiek. Onze collectie verwijst naar de herkomst van de gebruikte grondstoffen. Door deze natuurlijke geest is elk item uit de NOYA collectie uniek.

BEDACHTZAAM
De materialen die we voor onze producten gebruiken, werden in eerste instantie als afval afgevoerd. Door van afval nuttige en mooie voorwerpen te maken, wil NOYA een klein maar belangrijk verschil maken om vervuiling tegen te gaan.

EXOTISCH
De NOYA collectie bestaat uit exotische materialen van over de hele wereld. De wereldwijde wortels van de grondstoffen dragen bij aan het kleurrijke en heldere karakter van ons assortiment. Met NOYA willen we een stukje paradijs in uw huis brengen.

INFORMATIE

KANTOOR & Showroom.
VEERSEPAD 27
5959 AD
Kessel

E-mail: rinske@noyacollection.nl
Telefoon: 0031 648589364
Website; www.rldesign.nl

Showroom nummer: C083