Pineut

Pineut

Bij Pineut willen we inspireren. Om te maken. Te doen. Te ondernemen. Zo zetten we jou graag aan het werk in de keuken. Maken we onze neuten in sociale werkomgevingen én stimuleren we ondernemerschap daar waar onze ingrediënten worden verbouwd.

Hoe het allemaal begon
Pineut is feitelijk de uit de hand gelopen hobby van Femke en Marlies. Twee vriendinnen die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Wat ooit begon met samen een beetje experimenteren op zolder, is ondertussen uitgegroeid tot hét doe-het-zelf merk van Nederland! Afgelopen jaren is namelijk niet alleen ons team, maar ook ons assortiment flink gegroeid. En nog steeds werken we dag in dag uit aan de nieuwste combinaties en de lekkerste doe-het-zelf producten.

Onze missie
Wij geloven dat goed en bevredigend werk hebben, de basis is van een zelfstandiger, leuker en beter leven. Helaas blijven nog steeds te veel mensen achter. Mensen kunnen niet altijd goed meekomen, waardoor verschillen tussen arm en rijk, ontwikkeld en onderontwikkeld groter worden. Met onze producten willen we het verschil maken. Door te werken met mensen die de samenleving -met een beetje extra aandacht- veel te bieden hebben. De producten van Pineut worden in het Pineut Productiehuis gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zetten onze natuurlijke ingrediënten om tot een smaakvol product, verpakt in een stijlvolle fles of flacon.

INFORMATIE

Contactgegevens

Melanie Kieviet – Regio West-Nederland
+31 6 27 11 68 83 – melanie@prospectt.nl

Natascha Borgers – Regio Oost-Nederland
+31 6 199 09 925 – natascha@prospectt.nl

Leony Dolk – Regio Midden-Nederland
+31 6 165 32 936 – leony@prospectt.nl

Veronique Zegers – Sales Manager Benelux
+31 6 155 37 264 – veronique@prospectt.nl

Michael Daudey – B2B
michael@prospectt.nl

Website: www.prospectt.nl
E-mail algemeen: info@prospectt.nl

Showroom: C088A & C089