Riviera Slaapcomfort

Riviera Slaapcomfort

Rivièra Slaapcomfort is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1952 met veel passie en vakmanschap en met natuurlijke materialen eigen slaapsystemen ontwikkelt en produceert. Met als belangrijkste doel: slapen op onze bedden moet een feest zijn! De juiste ondersteuning tijdens je slaap kan namelijk het verschil maken tussen fris en uitgerust ontwaken of vermoeid en met pijn wakker worden.

De 100% zuivere natuurlatex – een puur natuurlijke grondstof met een CO2-reducerend karakter – komt als melk onze fabriek binnen en wordt verwerkt tot duurzame halffabricaten. Deze worden vervolgens gebruikt in onze matrassen, boxsprings en kussens.

We geloven in nauwe samenwerking met onze partners die geloven in onze producten en onze visie delen. Slaap-professionals die hun lokale markt kennen, hun vak verstaan en zo weten wat de consument echt nodig heeft.

We bieden onderscheidende collecties aan, onder onze ‘Home Brands’ of eventueel onder eigen label, met een goede kwaliteit-prijsverhouding, hoog slaapcomfort, hoge servicegraad en een enthousiast en toegewijd team.

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Nijverheidsweg 16
1271 EA HUIZEN
Nederland

Telefoon: +31 35 525 00 24
E-mail: info@riviera-slaapcomfort.nl
Website: www.riviera-slaapcomfort.nl

Showroom nummer C034