Shapes Experience Center

Shapes Experience Center

Shapes heet jou van harte welkom in het meest centraal gelegen Experience Center voor interieurprofessionals van Nederland.  Shapes brengt PLAFONDS, WANDEN, VLOEREN en PLAATMATERIAAL samen. Met internationale merken, onafhankelijke leveranciers en bijzondere productiebedrijven onder één ‘dak’. Start jouw zoektocht naar geschikte materialen, kleuren en structuren in het Shapes Experience Center. Laat je ook inspireren door onze custom made & prefab mogelijkheden om jouw project een unieke identiteit te geven. Voor technisch support tijdens de ontwerp- of realisatiefase – bijvoorbeeld als het gaat om akoestiek – kan je gebruik maken van het Shapes Orakel.

Naast het opdoen van inspiratie kan jij het Center ook gebruiken als werkplek of vergaderlocatie. Of ontvang jouw opdrachtgever op deze centrale plek en creëer direct meer beleving en betrokkenheid bij het maken van een materiaalkeuze. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee en gebruik van gratis WiFi.

Shapes. De veelzijdige materialenbron. Met directe oplossingen op maat.

Shapes is van maandag tot met vrijdag uitsluitend op afspraak geopend. Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Contact: Wouter Smit
Website: www.shapes.nl
E-mail: info@shapes.nl
Telefoon: 030 245 55 55 (via Shapes partner RET Interieur)

Showroom nummer B061