Urban Cotton

Urban Cotton

Urban Cotton biedt een unieke duurzame collectie wandkleden & Art Prints in (on)gelimiteerde oplage. Ontstaan in Amsterdam Noord, een creatieve hotspot met een rauw randje. Met de meest uiteenlopende betaalbare designs geef je ieder interieur een persoonlijke ‘signature’. Ontdek Urban Cotton en de bijzondere verhalen achter onze designs.  

Het team van Urban Cotton is extreem ambitieus, minstens zo innovatief én gefocust op duurzaamheid. Wij zien het als een uitdaging om continu met nieuwe dingen te komen. Bij ons krijg je kwaliteit,  producten die er goed uit zien en die goed zíjn. Voor de ontwerpen werken we samen met talentvolle kunstenaars, die wij hiermee een podium en een vast percentage van de verkochte werken kunnen bieden. De betaalbaarheid van de collectie maakt kunst bereikbaar voor iedereen. 

SLOW DESIGN 

Hoe kunnen we met z’n allen zorgen voor een meer duurzame toekomst? Wij ontwerpen en richten onze bedrijfsprocessen zo veel mogelijk in volgens de Slow Design filosofie.  

Het creëert een proces van continue zelfreflectie en daagt ons uit om steeds weer stil te staan bij de keuzes die we maken die enerzijds zorgen voor een minimale impact op de wereld maar wel mooie producten oplevert die bijdragen aan een happy life en een gezonde business. 

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Papaverhoek 25
1032 JZ Amsterdam  

E-mail: info@urbancotton.nl
Telefoon: +31 – 615190586 
Website: www.urbancotton.nl
Insta: @urbancottonamsterdam 

 Contactpersoon: Lindy Lenting
Telefoon: +31623209948
E-mail: lindy.lenting@gmail.com

Showroom nummer A007a & A007d