Viera

Viera

De Vièra bedcollectie is geïnspireerd op de natuur. De grondstoffen en materialen komen veelal rechtstreeks uit de natuur. Zo gebruiken we 100% Hevea Foam® natuurlatex in onze comfortabele matrassen en maken we gebruik van Bamboo, zijde Apalcawol, Zuiver scheerwol, Merinowol, paardenhaar en Cocohaar.

We hebben onze matrashoezen met zorg samengesteld. De matrashoes is immers het “gevoel’ van de matras en bepaalt uw comfort en voorkeuren. Die kwaliteit varieert van anti-allergeen tot een luxe damast geweven stof.
Onze Boxsprings zijn van uitmuntende kwaliteit en in verschillende bedieningsuitvoeringen en zelfs met massage unit uit te voeren. De boxen worden bekleed met de mooiste meubelstoffen.

Zo tillen de Viera boxsprings niet alleen de slaap maar ook de uitstraling van uw zaak naar een hoger niveau. Wij zorgen er samen met de slaapprofessional voor dat de consument betaalt voor no-nonsense luxe. Ze betalen enkel voor het hoge comfort en het ambachtelijke handgemaakte product en niet voor onnodige marketingkosten.

Wilt u een afspraak maken met dit merk, zie de contactgegevens rechts.

INFORMATIE

Nijverheidsweg 16
1271 EA HUIZEN
Nederland

Telefoon +31 35 525 00 24
E-mail info@riviera-slaapcomfort.nl
Website www.viera-beds.nl

Showroom nummer C034