FAQ Vakdagen september 2020

Wanneer zijn de Vakdagen in september?

  • 13, 14 & 15 september
  • 21 & 22 september

Heb ik een entreebewijs nodig om de Vakdagen te bezoeken?

Ja, er is een verplichte voorregistratie waarbij u een QR-code als entreebewijs ontvangt. Zonder een vooraanmelding mogen wij u helaas geen toegang geven. Klik hier om u aan te melden voor de Vakdagen.

Is de QR-code geldig voor meerdere personen?

Nee, de QR-code is een persoonlijke code die voor één iemand geldig is. Elke bezoeker heeft een persoonlijke QR-code nodig om toegang te krijgen. Komt u met 3 personen, vraag dan drie persoonlijke QR-codes op naam aan. U kunt hier uw QR-code voor de Vakdagen aanvragen.

Kan ik met mijn huidige QR-code naar binnen tijdens de Vakdagen?

Nee, uw huidige QR code is uitsluitend geldig tijdens uw regulieren bezoeken aan De Woonindustrie. Voor Vakdagen en events dient u zich altijd afzonderlijk aan te melden. De QR-code voor de Vakdagen kunt u hier aanvragen.

Ik heb een afspraak met een exposant, moet ik mij dan nog apart aanmelden?

Ja, wij hebben geen inzicht in de afspraken bij de exposanten. U dient zich altijd bij De Woonindustrie aan te melden voor de Vakdagen, dan ontvangt u een QR-code om het pand te betreden. Zonder QR-code kunnen wij helaas geen toegang verstrekken. U kunt uw toegangsbewijs hier aanvragen.

Kan ik mij voor meerdere tijdsloten inschrijven?

Ja, u kunt zich voor meerder tijdsloten inschrijven, ook over meerdere dagen verspreid. U ontvangt 1 QR-code die voor deze tijdsloten geldig is.

Mocht u op één dag voor meerdere tijdsloten inschrijven, dan kunt u tussen aaneengesloten tijdsloten gewoon in het pand blijven.

Welke Covid-19 maatregelen zijn van toepassing tijdens de Vakdagen?

De Woonindustrie hanteert de richtlijnen van het RIVM. Concrete maatregelen zijn:

  • Van elke bezoeker zijn de NAW gegevens bekend.
  • Op diverse punten in het pand zijn desinfectiepalen opgesteld.
  • Er is een eenrichtingsverkeer looproute geïmplementeerd  en regelmatig wordt de bezoeker op diverse manieren geattendeerd op het houden van 1,5 meter afstand.
  • Vóór binnenkomst wordt er een gezondheidscheck uitgevoerd.
  • Catering is centraal georganiseerd waarbij alle hygiëne maatregelen in acht worden genomen.
  • Sanitaire voorzieningen worden hoogfrequent met desinfectiemiddel gereinigd.

Is er catering tijdens de Vakdagen?

Voor alle vakbezoekers is er gratis catering verkrijgbaar is in het centrale Atelier op de begane grond. Deze is bereid conform de Covid-19 richtlijnen.

Is er deze editie een Consumenten- en Stylistendag?

Nee, dit jaar is anders dan we gewend zijn. Tijdens deze editie van de Vakdagen is er geen Consumtendag en geen Stylistendag. Hopelijk zullen dezen, wanneer de situatie dit toelaat, later in het jaar plaatsvinden.

Zijn consumenten welkom tijdens de Vakdagen?

Nee, deze editie kunnen wij helaas geen toegang verlenen aan consumenten. Ook niet in bijzijn van een vakbezoeker. Consumenten zijn weer meer dan welkom op onze Marketdays, de wekelijkse openstelling is op maandag van 10.00 – 17.00 uur. Elke consument heeft een persoonlijke QR-code nodig voor toegang. Deze vraag je hier aan mocht je deze nog niet in je bezit hebben.

Is er een programma tijdens de Vakdagen?

Nee, deze editie vinden er geen workshops of lezingen plaats.

Is er een garderobe aanwezig of zijn er lockers?

Nee, vanwege hygiëne voorschriften is er geen garderobe beschikbaar en zijn er geen lockers.

FAQ Algemene vragen

Kunnen consumenten ook kopen bij De Woonindustrie?

Nee, De Woonindustrie is een Business to Business inkoopcentrum voor de vakbranche. Consumenten zijn welkom op maandagen, de zogenaamde Marketdays. Van dinsdag tot en met vrijdag uitsluitend op afspraak met een exposant.

Consumenten kunnen inspiratie opdoen, maar niet kopen. De fabrikant verwijst u voor aanschaf naar de dichtstbijzijnde winkel in uw woonplaats waar het betreffende merk wordt verkocht.

Wanneer is De Woonindustrie geopend?

Elke maandag is er Marketday bij De Woonindustrie. Tijdens deze dag zijn alle showrooms geopend en kunt u alle merken bezoeken. Zowel vakbezoekers als consumenten zijn dan welkom van 10.00-17.00uur.

De overige dagen van de week is De Woonindustrie uitsluitend op afspraak met een exposant te bezoeken. U maakt een afspraak door contact op te nemen met het betreffende merk. U heeft altijd een QR-code nodig om toegang tot het pand te krijgen. Deze vraagt u hier aan.

Moet ik mij van tevoren aanmelden/ registreren?

Om toegang te krijgen tot De Woonindustrie heeft elke bezoeker een individuele QR-code nodig. Deze code wordt gescand bij de entree. Komt u met meerdere personen? Vraag dan voor elke bezoeker een persoonlijke QR-code aan. Deze QR-code is onbeperkt geldig. U kunt de code hier aanvragen.

Is De Woonindustrie toegankelijk voor minder validen?

Jazeker, ook minder validen zijn van harte welkom. Op ons parkeerterrein zijn 3 invaliden parkeerplakken bij de hoofdentree. In het gebouw zijn twee liften aanwezig die naar elke etage gaan. Bovendien is er een invalide toilet op de begane grond. In de entree is tevens een rolstoel beschikbaar voor gratis gebruik.