FAQ

Wanneer is De Woonindustrie geopend?

Elke maandag is er Marketday bij De Woonindustrie. Tijdens deze dag zijn alle showrooms geopend en kunt u alle merken bezoeken. Zowel vakbezoekers als consumenten zijn dan welkom van 10.00-17.00uur.

De overige dagen van de week is De Woonindustrie uitsluitend op afspraak met een exposant te bezoeken. U maakt een afspraak door contact op te nemen met het betreffende merk. U heeft altijd een QR-code nodig om toegang tot het pand te krijgen. Deze vraagt u hier aan.

Moet ik mij van tevoren aanmelden/ registreren?

Om toegang te krijgen tot De Woonindustrie heeft elke bezoeker een individuele QR-code nodig. Deze code wordt gescand bij de entree. Komt u met meerdere personen? Vraag dan voor elke bezoeker een persoonlijke QR-code aan. Deze QR-code is onbeperkt geldig. U kunt de code hier aanvragen.

Kunnen consumenten ook kopen bij De Woonindustrie?

Nee, De Woonindustrie is een Business to Business inkoopcentrum voor de vakbranche. Consumenten zijn welkom op maandagen, de zogenaamde Marketdays. Van dinsdag tot en met vrijdag uitsluitend op afspraak met een exposant.

Consumenten kunnen inspiratie opdoen, maar niet kopen. De fabrikant verwijst u voor aanschaf naar de dichtstbijzijnde winkel in uw woonplaats waar het betreffende merk wordt verkocht.

Is De Woonindustrie toegankelijk voor minder validen?

Jazeker, ook minder validen zijn van harte welkom. Op ons parkeerterrein zijn 3 invaliden parkeerplakken bij de hoofdentree. In het gebouw zijn twee liften aanwezig die naar elke etage gaan. Bovendien is er een invalide toilet op de begane grond. In de entree is tevens een rolstoel beschikbaar voor gratis gebruik.

FAQ Stylisten- en Consumentendag

Wanneer is de volgende Stylistendag?

Wegens de COVID-19 situatie vinden we het nu niet verantwoord om een Stylistendag te organiseren. Wanneer dit wel weer het geval is, zullen wij dit direct melden via de website en onze nieuwsbrieven, we keep u posted.

Wanneer is de volgende Consumentendag?

Wegens de COVID-19 situatie vinden we het nu niet verantwoord om een Consumentendag te organiseren. Wanneer dit wel weer het geval is, zullen wij dit direct melden via de website en onze nieuwsbrieven, we keep u posted.