• De Woonindustrie

01 DWI Vakdagen & Woon&Interieurevent

02 Bezoek De Woonindustrie & Marketday

03 Agenda

DE WOONINDUSTRIE

De Woonindustrie is met haar centrum voor wonen de ontmoetingsplek voor innoverende en inspirerende merken, fabrikanten, producenten, retailers, stylisten, architecten en consumenten. Dit doen wij door tijdelijke en permanente showrooms aan te bieden. Ons innovatie- en inspiratiecentrum richt zich op de volgende 4 pijlers.

dwi_icon_02

FURNITURE AND
HOME FURNISHING

Merken en organisaties op het gebied van meubels, wonen, slapen, design, architectuur en styling.

dwi_icon_03

HOME ACCESSORIES
AND LIFESTYLE

Merken en organisaties op het gebied van woonaccessoires, verlichting en trendproducten.

dwi_icon_04Middel 1

SMART LIVING /
DOMOTICA

Merken en organisaties die producten en diensten leveren op het gebied van Smart Homes en Domotica.

dwi_icon_01

EVENTS / MEETINGS
AND SEMINARS

Merken en organisaties die het centrum willen gebruiken voor evenementen, styling, vergaderingen en lezingen.

ONZE GESCHIEDENIS

De rijke geschiedenis van het pand, het continueren van een voorbeeldfunctie en de drang naar vooruitgang hebben geleid tot de organisatie die, De Woonindustrie te Nieuwegein, vandaag de dag is geworden. Van HTC in 1993 naar De Woonindustrie in 2014. De kracht van De Woonindustrie is het collectief, dat bestaat uit sterke deelnemers die onder één dak gezamenlijke slagkracht hebben om toonaangevend te zijn in Nederland met hun collecties.

De Woonindustrie is een ontmoetingscentrum waar exposanten, retail en wholesale brands elkaar versterken en waar retailers inkopen en inspiratie opdoen. Het is ook de plek waar consumenten de mogelijkheid hebben om inzicht te krijgen in het totaalaanbod dat wordt getoond op het gebied van wonen en lifestyle en nog steeds vervult het complex een iconische rol als hét retailcentrum op het gebied van wonen in Nederland.

De Woonindustrie bevindt zich letterlijk in het centrum van het land en fungeert als kloppend hart voor de woonbranche. Dit is de locatie waar jaarlijks unieke events worden georganiseerd als de Voorjaars- en Najaarsbeurs. Het zijn events die allemaal in het teken staan van ontmoeting en inspiratie. Het iconische pand wordt tevens gebruikt als eventlocatie door grote organisaties, merken en overheidsinstellingen. Dit onderstreept dat De Woonindustrie een huis is waar bezoekers en deelnemers elkaar ontmoeten en inspireren.

CONTACTGEGEVENS

Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
T +31 303 03 27 00
info@dewoonindustrie.nl

CONTACTFORMULIER

Stuur ons een mail met je vraag over De Woonindustrie. Het team zal z.s.m contact met je opnemen. Uiteraard kun je ons ook bellen met je vraag.