Bij De Woonindustrie draait alles om inspiratie, innovatie en het creëren van een unieke ervaring voor onze bezoekers. Daarom waren we verheugd om een spannend nieuw hoofdstuk aan te kondigen met de lancering van onze eerste editie van het Interieur Trend Event op maandag 13 mei.

Interieur Trend Event

Op deze betekenisvolle dag ontvingen we ruim 70 gasten voor een onvergetelijke ervaring vol met inzichten en ontdekkingen. Het begon met een boeiende trendlezing door de getalenteerde trendwatcher Viva Vulto, die ons meenam op een meeslepende reis door de actuele ontwikkelingen voor de zomer van 2024. Vervolgens werden de bezoekers ondergedompeld in een innovatieve VR Experience verzorgd door Studio van Vliet en Davina Interior Design, waarmee de grenzen van designverkenning werden verlegd.

Trend Safari

Een hoogtepunt van het Interieur Trend Event was de lancering van onze Trend Safari. Deze unieke ontdekkingstocht biedt bezoekers de kans om de meest actuele trends in onze showrooms te verkennen, met gedetailleerde uitleg over elke trend en hun oorsprong. Van de schoonheid van imperfectie tot de harmonie tussen natuur en universum, de Trend Safari neemt je mee op een inspirerende reis door de wereld van interieurdesign.

Deze interieur zomertrends 2024 kenmerken onze Trend Safari:

  • Verken de schoonheid van imperfectie door unieke vormen en texturen.
  • Ervaar de harmonie tussen organische vormen en moderne esthetiek.
  • Laat je inspireren door de gezelligheid van het platteland gecombineerd met vakmanschap.
  • Ontdek hoe diverse culturen hun unieke stijl integreren in hedendaagse interieurs.

Vanaf nu gratis beschikbaar

De Trendsafari is vanaf nu beschikbaar voor alle bezoekers van De Woonindustrie. Met een op maat gemaakte plattegrond en beschrijvingen van de zomertrends 2024, is deze unieke ervaring gratis toegankelijk voor iedereen die ons centrum bezoekt. En omdat trends voortdurend evolueren, zullen we bij elke nieuwe collectie een bijgewerkte Trendsafari aanbieden, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van interieurdesign.

Kom langs!

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij De Woonindustrie en laat je inspireren door de unieke interieur zomertrends van 2024. Ontdek de Trend Safari en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door de wereld van interieurdesign.