Ontmoet de makers

Catering Lokaal

Wat je van dichtbij haalt is lekkerder! Daar zijn wij van overtuigd. Wij speuren daarom de regio af naar de allerbeste lokale leveranciers. We hebben een vast menu met diverse verse broodjes, salades en soep. Maar daarnaast vullen we ons aanbod geregeld aan met producten van onze lokale helden. Mensen die met hart en ziel hun producten maken, het telkens weer perfectioneren en het tot een specialiteit verheffen. Met liefde gemaakt met enkel kakelverse producten; echte ambacht noemen we dat. Zo ontstaat eten waar de passie vanaf straalt… en dat proef je! Want waarom de lekkernijen van ver halen als er zoveel geweldigs in de buurt te vinden is? 

Dit doen wij wekelijks voor De Woonindustrie, maar verzorgen wij dagelijks in heel Nederland bij tal van bedrijfsevenementen. Hierbij zorgen wij voor de coördinatie en de eenheid op het gebied van uitstraling en beleving op elk niveau. Zie ons als de ‘culinair regisseur’ van het evenement. Catering Lokaal staat voor echt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

‘We profile your policy’. Dit vernieuwende idee achter Catering Lokaal slaat aan. De lokale ondernemers zijn razend enthousiast over dit initiatief en kijken er halsreikend naar uit om vol trots hun producten te mogen presenteren.

Onze louter enthousiaste opdrachtgevers hebben ook de smaak te pakken en zien ons terecht als hun vaste partner, niet alleen op culinair, maar ook op conceptmatig gebied. Want creatief meedenken houdt bij ons zeker niet op bij de rand van uw bord. Dat blijkt wel uit onze zeer verrassende voorstellen.

Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
Nederland

T +318 52 73 79 00

info@cateringlokaal.nl
www.cateringlokaal.nl

naar boven