Ontmoet de makers

NIA ACADEMIE

NIA ACADEMIE is een particuliere opleiding die is opgericht door interieurontwerpers. Het is één van de weinige academies in Nederland die zich uitsluitend met interieurvormgeving bezighoudt. We zijn er voor interieurprofessionals en starters en door onze achtergrond zijn we uitermate praktijkgericht. NIA ACADEMIE verzorgt complete vakopleidingen én compacte cursussen op hbo-niveau. Denk daarbij aan opleidingen als Interieur Ontwerpen en Interieurstyling en cursussen op het gebied van kleur, lichtadvies en computervaardigheden. Het onderwijsaanbod wordt steeds opnieuw afgestemd op de eisen en wensen van de markt. Ook verzorgen we met regelmaat vakdagen rond relevante thema’s.

INTENSIEF EN PERSOONLIJK
NIA ACADEMIE is kleinschalig en hoogwaardig met korte, open communicatielijnen en kleine klassen van maximaal 10 tot 12 cursisten. In de intensieve cursussen vormen theorie en oefeningen de basis. Het uitwisselen van gedachten en reflectie moedigen we aan.

DOOR EN VOOR VAKSPECIALISTEN
Alle docenten zijn echte vakspecialisten, hebben ruime werkervaring en combineren hun eigen werkzaamheden met het lesgeven aan de NIA ACADEMIE. Graag delen zij hun kennis en ervaring met vakgenoten. Door deze directe link met de dynamische praktijk, blijft de lesinhoud fris en up-to-date.

VOOR WIE?
Het onderwijs van NIA ACADEMIE richt zich met de bij- en nascholingscursussen op professionals in de interieurindustrie zoals vormgevers, interieurarchitecten, interieurstylisten en medewerkers in de woonbranche. Ook bieden we vakopleidingen voor starters: leer het meteen goed, doe geen half werk. De NIA-vakopleiding is de juiste start van een interieurcarrière, met mogelijkheid tot het NIA-diploma en met de zekerheid van praktijkgerichte vakkennis.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Wil je meer weten over NIA ACADEMIE of advies over je studiekeuze? neem gerust contact op!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Wil je meer weten over NIA ACADEMIE of advies over je studiekeuze? neem gerust contact op! Mail: nia.vragen@gmail.com telefoon: 06 41 39 79 15 (maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur)

Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
Nederland

T +31 639 76 99 33

nia.academie@gmail.com
www.niainfo.nl

Showroom nummer
2C053, 2057 & 2061

naar boven