Per 1 juni is Benjamin Streefkerk gestart als de nieuwe salesmanager bij De Woonindustrie. Deze strategische aanstelling ondersteunt de ambitie om van De Woonindustrie hét toonaangevende woon- en interieurcollectief van de Benelux te maken. Met een focus op retail, de projectmarkt, interieurprofessionals en consumenten zetten we in op een uitgebreid inkoopaanbod, inspirerende events en ondernemerschap om dit te realiseren.

Een veelzijdige achtergrond

Streefkerk brengt een indrukwekkende staat van dienst mee, met ervaring in junior accountmanagement, key accountmanagement, aanbestedingen en sales management. Hij heeft bij verschillende bedrijven gewerkt, zowel als interim salesmanager als in de rol van general manager. Zijn carrière omvat rollen bij onder andere Led Scores, Beelen (nu Bnext.nl) Viteau Water en Gio Coffee, waar hij zijn expertise in sales heeft verfijnd. “Sales is een verslaving,” zegt Streefkerk. “Ik heb altijd in sales gezeten, en ik zie het als mijn missie om langdurige relaties op te bouwen en te onderhouden.”

Strategische visie voor De Woonindustrie

Streefkerk’s visie voor De Woonindustrie is helder en ambitieus. Hij wil bijdragen aan het strategisch businessplan en aan een salesteam bouwen dat De Woonindustrie naar nieuwe hoogten brengt. Zijn aanpak richt zich op drie pijlers:

  1. A-merken naar De Woonindustrie brengen: Streefkerk mikt erop om de beste merken aan te trekken en te behouden.
  2. Samenwerking met exposanten: “Samen kunnen we De Woonindustrie trots en toonaangevend maken. De exposanten hebben het netwerk, de kennis en de expertise die essentieel zijn,” aldus Streefkerk.
  3. Volledige vertegenwoordiging van alle segmenten: Hij wil ervoor zorgen dat geen enkele exposant zich buitengesloten voelt en dat de salesorganisatie eenvoudig, duidelijk en met korte lijnen opereert.

Persoonlijk en professioneel

Streefkerk is een echte mensen-mens. Hij gelooft in het opbouwen van vertrouwensbanden en het belang van samenwerking. Cijfers zijn voor hem belangrijk, maar het menselijke aspect van sales staat voorop. Hij woont in IJsselstein en is een levensgenieter met een passie voor strak design in het midden segment en minimalistisch interieur. In zijn vrije tijd is hij sportief, bezoekt hij graag festivals en geniet hij van voetbal.

Vacature Sales Advisor binnen het team van Benjamin

Met de komst van Benjamin is er ook een nieuwe vacature ontstaan binnen zijn team. We zijn op zoek naar een Sales Advisor Verhuur. Ben of ken je een goede kracht die hiervoor in aanmerking komt? We horen graag van je!

Contactgegevens:
Benjamin Streefkerk
Benjamin@dewoonindustrie.nl
06 – 52 86 61 61

Najaarsvakdagen bij De Woonindustrie

De aanstaande Najaarsvakdagen op 8-10, 16 en 17 september zullen met de komst van Benjamin Streefkerk een nieuw elan krijgen. Met een frisse blik en vernieuwende aanpak belooft dit evenement een feest te worden. Op zondag 8 september vindt het Interieur en Woon Event plaats, dat ook toegankelijk is voor consumenten. Tijdens alle Vakdagen krijgen 300 merken en makers een platform om hun nieuwe collecties te tonen. Daarnaast is er een exclusieve Accessoire Boetiek waarin alle decoratieve krachten worden gebundeld. “Exposanten moeten trots zijn op wat ze hier bereiken, en samen maken we er een hoogtepunt van,” zegt Streefkerk.

Met de komst van Benjamin Streefkerk kijkt De Woonindustrie vol vertrouwen naar de toekomst. Welkom Benjamin, en veel succes in je nieuwe rol!