CONSUMENTENDAG/WOONEVENT ZONDAG 9 FEBRUARI 2020

PROGRAMMA CONSUMENTENDAG

De Woonindustrie heeft een inspirerend programma samengesteld! Onze special guest is Martien Meiland. Martien zal driemaal een presentatie geven (op z’n Martiens!) met zijn visie op interieurs: Wat maakt een interieur inspirerend? Hoe ga je om met kleurgebruik, met symmetrie? Hoe kun je oude en nieuwe items het beste combineren? Martien is interieurstylist van beroep en vanuit zijn praktijkervaring heeft hij veel bijzondere tips te delen.

Entreeprijs is € 7,50 per persoon (tot en met 18 jaar gratis). Op vertoon van jouw persoonlijke toegangsbewijs (QR code) ontvang je eenmaal gratis koffie/thee met een versnapering.

 

11:30 – 11:50 uur
Presentatie Martien Meiland

12:15 – 12:45 uur
Presentatie Jelena Brillenburg Wurth

Historstylist Jelena geeft een presentatie over de Histor trendkleuren van 2020.

Jelena Brillenburg Wurth werkt al ruim 10 jaar als interieurprofessional. Ze is actief in diverse aspecten van het vak, met een bijzondere fascinatie voor kleur. Jelena communiceert over trendsignaleringen, geeft les, workshops en trainingen, zowel aan particulieren als aan retailers. Daarnaast maakt ze complete interieurplannen voor de particuliere markt en is ze verbonden aan Histor en Sigma als kleurspecialist.

13:00 – 13:20 uur
Presentatie Martien Meiland

14:00 – 14:45 uur
Presentatie Theo-Bert Pot

Over kleurtoepassingen in interieur.

Theo-Bert Pot is interieur stylist en laat zich inspireren door kleur. Hij heeft ruim 76.000 volgers op Instagram. Met zijn account wil hij laten zien dat je niet bang hoeft te zijn voor kleur. Hij maakt gebruikt van trends en probeert hiermee volgers te inspireren om zelf ook aan de slag te gaan. In 2016 won hij met zijn blog “The Nice Stuff Collector” de VTwonen Blog Award. Daarnaast is hij te zien in het TV programma BinnensteBuiten op NPO 2 en werkt hij aan verschillende interieur en fotografie projecten

14:00 – 16:00 uur
NIA Workshop Flatlay foto maken

Wil jij een stylish verantwoorde foto op je Instagramaccount? Dat kan!
Maak onder begeleiding van de stylisten van NIA ACADEMIE met stijlvolle materialen en kleurkaarten een flatlayfoto en deel deze op je Instagramfeed!

15:00 – 15:20 uur
Presentatie Martien Meiland


Stylingsadvies

Aanvullend op bovenstaand programma geven zes stylisten van BNS Crisp tussen 11:00 en 16:30 uur persoonlijk stylingadvies in het Atrium. U kunt zich hiervoor aanmelden via de onderstaande button.

Meld je aan voor de Consumentendag en als je interesse hebt ook voor het stylingadvies.