STYLISTENDAG
DINSDAG 11 FEBRUARI 2020

PROGRAMMA STYLISTENDAG

Samen met BNS Crisp en NIA ACADEMIE heeft De Woonindustrie een professioneel dagprogramma samengesteld met experts op het gebied van verschillende actuele thema’s. Deze dag is specifiek voor professionals die geregistreerd staan bij d KvK en voor (oud)cursisten van de NIA ACEDEMIE. Wat kun je verwachten?

10:00 – 10:30 uur
Ontvangst in het Atelier met petit fours, aangeboden door NIA ACADEMIE, 10 jaar jong.

10:30 – 11:30 uur
Presentatie Monique van der Reijden – Trend forecaster

De nieuwste interieur- en designtrends, stylingtips en kleur- en materiaalcombinaties komen voorbij in de presentatie van journalist en trend-forecaster Monique van der Reijden. Zij maakt internationale trendproducties voor o.a. Elle Decoration, Eigen Huis & Interieur en trendcompass.nl. Haar persoonlijke ’Styling Top 10: What’s hot and what’s not!’ is een memorabele afsluiter van deze trendtalk.

11:30 – 13:30 uur
Lunch- en beursbezoek op eigen gelegenheid. BNS Crisp biedt voor niet leden een praktische ‘pay as you feel’ lunch aan in de Home Base van BNS Crisp (2e etage). Voor leden is de lunch gratis.

12:00 – 12:45 uur
Presentatie Richard Venema – ‘Planthunten’

“Mijn naam is Richard Venema. Ik werk ruim 15 jaar bij Smit kwekerijen en houd mij bezig met de ontwikkeling van nieuwe planten. Ik wil jullie graag meenemen in onze wereld van het Planthunten. Kom en neem een kijkje in deze unieke wereld van reizen, zoeken en open staan voor de prachtige wereld van de groene kamerplanten. Wil je weten waarom de groene kamerplanten zo populair zijn en wat dit ook voor jou kan doen? Kom dan ook!”

13:00 – 13:45 uur
Presentatie – Studio Davero – Duurzaam ontwerpen

Studio Davero is een ontwerpstudio gericht op duurzaam product-, interieur- en servicedesign en is in 2016 opgericht door Roxanne Kiel en Veerle Rigter. 

Het doel van Studio Davero is mensen bewuster en nieuwsgierig te maken van en naar de waarde van materialen. Studio Davero laat zien dat duurzaamheid makkelijk, praktisch en leuk kan zijn! 

14:00 – 14:45 uur
Presentatie Anna Hutten – INretail

Trends hangen niet in de lucht maar komen voort uit de tijdgeest. INretail heeft de tijdgeest in beeld en Anna Hutten legt uit wat dit voor gevolgen heeft op consumentengedrag en op kleur- en materiaalgebruik en vormgeving. De presentatie wordt uiteraard geïllustreerd met mooie voorbeelden van de trends van 2020.

15:00 – 15:45 uur
Presentatie Michel Andeweg  – Geurmarketing

De eerste indruk van jouw gasten wordt voor een groot deel bepaald door de geur die in jouw bedrijf aanwezig is. Je kunt dit zintuig positief beïnvloeden door jouw bedrijfsruimte te voorzien van een luxe geurbeleving.

Een geur kan een beleving overbrengen die andere zintuigen niet kunnen ervaren. Waarom? Ons reukvermogen is direct verbonden met het limbisch systeem, een gebied in de hersenen dat ons ‘pleziercentrum’ wordt genoemd. Vandaar dat sommige geuren een zeer sterke herinnering kunnen oproepen en een bepaalde indruk kunnen achterlaten (www.inscentives-europe.com).

16:00 – 16:30 uur
Afsluiting Bubbelmoment bij BNS Crisp & NIA ACADEMIE

Een boordevol en inspirerend programma dat je niet mag missen! Toegangsprijs voor BNS Crispleden en (oud)cursisten NIA ACADEMIE is € 12,50 en voor overige geïnteresseerden
€ 25,00.

Meld je aan voor de Stylistendag