VOORJAARSBEURS 9 T/M 12 FEBRUARI 2020

VOORJAARSVAKBEURS 9 t/m 12 februari 2020

De allernieuwste collecties van 150 merken kun je bewonderen tijdens de DWI Voorjaarsvakbeurs van 9 t/m 12 februari. De trends in wonen en lifestyle voor het komende seizoen worden door trendwatchers en stylisten gepresenteerd. De Voorjaarsvakbeurs staat in het teken van inspiratie en noviteiten en speciale gast is Martien Meiland.

PROGRAMMA CONSUMENTENDAG

Zondag 9 februari is de consumentendag. Dit is de dag dat de vakbeurs open is voor consumenten om zich te laten inspireren. Er zijn verschillende programma onderdelen.

Persoonlijk interieuradvies

Tijd voor een nieuw interieur of is je woning toe aan wat meer kleur? Van 10:30 tot 17:00 uur zitten de professionele stylisten van beroepsvereniging BSN Crisp voor je klaar om je interieurplannen te bespreken en je van advies te voorzien. Voor een gesprek van 20 minuten, inclusief een kortingscoupon aangeboden betaal je €15,- (contant af te rekenen). Meld je in het Atelier en reserveer een plekje.

Stijlvol op Instagram

Wil jij een stylish verantwoorde foto op je Instagram? Dat kan! Maak onder begeleiding van de stylisten van NIA Academie met stijlvolle materialen en kleurkaarten een flatlayfoto en deel deze op je Instagramfeed!

Met Martien op de bank

Je kent hem van hem van de populaire realityserie en winnaar van de Gouden Televizier-Ring “Chateau Meiland.” Martien Meiland is op de consumentendag onze gast. Neem naast hem plaats op de bank en maak en een foto. Dan kun je die in je eigen ‘chateau’ ophangen.

Martien Meiland spreekt

Martien Meiland is op de dag onze spreker. Met zijn ontwapende recht voor zijn raap mentaliteit wordt dat zeker een interessante presentatie. Martien heeft een achtergrond in de woonbranche, heeft zijn eigen lijn en zijn dochter heeft een woonwinkel in Noordwijk. En als je een chateau in Frankrijk wil ombouwen tot een succesvol bed & breakfast dan is het interieur minstens zo belangrijk.