BNS CRISP, de branchevereniging van stylisten in Nederland is gevestigd in het centrum van DWI. Als partner is de branchevereniging nauw betrokken bij de totstandkoming en realisatie van de events. Tijdens DWI events worden er vaak workshops en trendlezingen gehouden door leden van BNS CRISP. Exposanten en consumenten kunnen gebruik maken van de expertise van de aangesloten stylisten.

Hieronder vind je de stylisten waarmee je tijdens het WOONevent op 11 september een afspraak kunt maken voor een flits interieuradvies van 20 minuten.

MARIELLE VERBEEK (STUDIO PLEK)

Studio PLEK is een ontwerpstudio voor interieur & styling advies, het creatieve hart van mij, Mariëlle Verbeek. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Heiloo. Ik ben een perfectionist met een enorme passie voor kleur en materialen. Ik creëer een passend ontwerp, dat aansluit op de wensen, behoeften en budget van jou. Het gaat erom voor jou de PLEK te creëren waar je je fijn voelt, wat persoonlijk en uniek is, waar kleuren en materialen op elkaar zijn afgestemd en waar een balans is tussen werk & privé ruimtes. Mijn ontwerpen kenmerken zich door een mooi kleurenpalet, creativiteit, natuurlijke materialen en duurzaamheid.

LOTTY VAN DER SCHOOT (LIVING BY LOTTY)

Living by Lotty is geboren uit liefde voor interieur. De uitspraak “Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere (A. Einstein) staat mij op het lijf geschreven. Het raakt precies de kern van wat het ontwerp- en stylingvak voor mij persoonlijk inhoudt. Tijdens het ontwerpproces werk ik vanuit het belang van functionaliteit en comfort en daarna komt voor mij het allerleukste; mijn verbeelding en empathisch vermogen mêleren, om zo mijn klanten een leef(werk)ruimte te bieden waar zij gelukkig van worden! Eyecatchers en goed kleurgebruik mogen daarbij wat mij betreft niet ontbreken.

BRENDA SCHRAM (BINNENHUISONTWERP)

Welkom, wat leuk dat je het Woonevent bezoekt en gebruik wilt maken van een 20 min. Flitsadvies! Graag stel ik mij kort aan je voor, zodat je zelf kunt bepalen of mijn aanbod bij jouw interieurvraag past.

Ik ben Brenda Schram, interieurontwerper gespecialiseerd in het creëren van sfeervolle nieuwbouwinterieurs. Ik hou van ontwerpen met lef en verras je graag met andere indelingsopties of gewaagde kleur- en materiaalcombinaties.

Ben jij op zoek naar een verfrissende kijk op jouw woonvraag? Meld je dan snel bij mij aan, ik help je graag!

DENISE VAN DE LOO (DESINESTYLING)

Met veel enthousiasme heb ik sinds de start van mijn bedrijf in 2014 al veel ontwerpen gemaakt. Van het inrichten van bestaande of nieuwe woningen tot complete verbouwingen van woningen aan toe. Niet altijd is dat nodig, soms kunnen kleine veranderingen – zoals het toevoegen van kleur – al grote gevolgen hebben voor de uitstraling en de sfeer.

Bij het maken van een interieurontwerp luister ik naar wat je graag wilt. Uit ervaring weet ik wat bij elkaar past maar ik durf zéker ook verder te gaan. Ik laat je daardoor op een andere manier naar je interieur kijken en probeer je daarmee uit je comfortzone te halen (anders kun je het zelf toch?).

Wil je dat ik met een frisse blik naar je interieur kijk? Plan dan snel een afspraak in.

Benieuwd naar reacties van klanten die je al voorgingen? Kijk dan eens hier: https://www.desinestyling.nl/referenties/

ESTHER HOUTMAN (S-STIJL)

Een gedreven, enthousiaste en gepassioneerde interieurstyliste. Wat is nog mooier om samen jouw huis of bedrijf tot de meest ideale te realiseren?! Met jouw wensen en haar expertise gaat dit lukken! Een totaal interieurplan, kleuradvies of herindeling? Alles is mogelijk. Zowel haar particuliere als zakelijke ervaring gebruikt ze elke dag weer. Ook kinderdagverblijven en BSO’s vernieuwt ze graag en regelmatig. Esther zorgt voor een wauw-effect en verrassing in jouw interieur!