Stylisten Woonevent

Tijdens de DWI Najaarsvakdagen, op zondag 12 september, organiseren we weer ons Woonevent speciaal voor jou als consument.

Niets fijner dan je interieurplannen te bespreken met één van de professionele stylistes van BNS Crisp. Voor een advies van 20 minuten, betaal je € 15,- (contant af te rekenen). Vergeet niet om foto’s en tekeningen/plattegrond mee te nemen!

Lees hieronder de achtergrond en expertise per stylist en maak je keuze.

Om een afspraak met een van de stylisten te maken, klik dan op de aanmeldbutton hieronder.

Jolanda Böhm

JO&CO interieur is er voor iedereen met nieuwbouw- en verbouwplannen.

Projecten waarbij er veel op je afkomt. Hoe kom je van die bouwtekening tot een fijn interieur? Hoe krijg je eenheid in het geheel maar ook waar vind ik de juiste producten.

Met bijna 10 jaar ervaring helpt JO&CO interieur je die platte bouwtekening te vertalen naar jouw droomthuis. Een comfortabel huis met de meest optimale indeling, goede verlichting op de juiste plek, voldoende opbergruimte en maatwerk oplossingen maar vooral ook een eigen sfeer. Een interieur waarin jij je prettig voelt, dat jaren mee kan en niet als een showroom voelt.

Ben jij klaar met het eindeloos turen naar die tekeningen, speuren op internet, avonden op Pinterest en dan nog niet veel verder zijn? Boek dan nu je afspraak en dan zien we elkaar op 12 september. Tot dan!

Nieuwsgierig naar wat ik zoals gedaan heb en wat mij bezig houd? Bezoek mijn  Website

of volg mij op social media Instagram en  Facebook

 

Shirley Boudewijns

Ik ben Shirley Boudewijns, oftewel SHIR!, en help je graag met jouw persoonlijke woonwensen. Met mijn ervaring als ontwerper, stylist, kleurspecialist en met een goede dosis ruimtelijk inzicht en oog voor detail, kijk ik met een andere blik naar jouw huis, en zo zorg ik altijd weer dat ik kan verrassen. Ook al lijkt het niet mogelijk.

Een nieuw huis, verbouwing, praktische oplossingen, een andere indeling, toch een andere kleur aan de muur, nieuwe verlichting of een totaalontwerp? Het kan allemaal. Mijn uitdaging is dit alles te vertalen naar sfeervolle ruimte die aanvoelt jouw unieke thuis.

Natuurlijk doe ik dit graag met jou samen, dus maak gerust eens kennis, vertel me jouw verhaal en wie weet is jouw droomthuis veel dichterbij dan je denkt!

Website

Chris Meertens

VOEL JE THUIS IN JE HUIS

Of je nu de woonbladen op de voet volgt of er minder mee hebt, een gesprek met een interieurprofessional levert je altijd iets op. Iemand met kennis van zaken en veel ervaring kijkt nèt een beetje anders naar je huis en komt met oplossingen die je zelf niet niet ziet.

Doordat ik op verschillende plekken in de wereld heb gewoond en door mijn interieuropleidingen in Milaan en New York weet ik goed dat culturen verschillen en ook de manier waarop mensen graag in hun huis leven.

Ik kijk en denk graag met je mee voor ideeën voor je nieuwe interieur.

Website

Daphne Wieman

Heb je (ver)bouwplannen, grote woondromen en/of veel wensen? Of heb je uren zitten puzzelen, maar voelt niets als dé oplossing voor jouw ideale indeling en/of interieur? Het is lastig om al die abstracte ideeën en wirwar aan wensen te vertalen naar een praktische indeling en fijne sfeer. Ik help je daar graag bij!

Ik ben Daphne en vanuit mijn studio Daphne Wieman Interieurkunst geef ik vorm aan verrassend praktische indelingen en stijlvolle interieur concepten voor particuliere klanten en voor zelfstandig ondernemers.
Jouw wens is de basis en mijn vertrekpunt voor elk interieurontwerp.  Dit kan zowel via een Quick scan, een totaal interieurconcept en realisatie. Je krijgt heerlijk interieur wat perfect past bij jullie leefstijl. Ik zie er naar uit om jouw verhaal te horen!

Website 
Instagram