Woon & Interieurevent februari 2023

Op zondag 5 februari van 10:00 – 17:00 uur organiseren we weer ons WOON&INTERIEURevent, speciaal voor jou als consument. Het WOON&INTERIEURevent is onderdeel van de DWI Vakdagen, hét vakevenement voor interieurprofessionals en biedt consumenten een exclusief kijkje achter de schermen.

De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig. Wel heb je voor je bezoek een persoonlijke QR-code nodig, deze vraag je hier aan.

PROGRAMMA

In samenwerking met ruim 200 merken en partners bieden we op deze dag een fantastisch programma voor alle liefhebbers van wonen, design, interieur en lifestyle.

 • 11.00 – 16.00 u                Stylistenplein BNS Crisp
  Stylisten die verbonden zijn aan de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten (BNS) Crisp geven interieuradvies, inschrijven kan hier. Het advies duurt 20 minuten en kost 15 euro incl. BTW. Je kunt hier kennismaken met de deelnemende stylisten.
 • 11.30 u                              Trendlezing door Christel Benning
  Christel Benning (docente NIA academie; creatief professional en prognosestylist met ruime ervaring op het gebied van conceptontwikkeling en trends en een bijzonder gevoel voor kleur en kleurcombinaties) praat je bij over de trends van komend jaar en hoe je dit kunt toepassen in je eigen woonomgeving.
 • 12.30 u                              Trekking loterij
  Doe mee met onze loterij en maak kans op unieke interieur-prijzen van misschien wel jouw favoriete merken!
 • 13.15 u                              Trendroute
  Sluit je aan bij de trendroute langs onze exposanten waarbij interieurstyliste Adaja Vlok je kennis laat maken met de nieuwste trends, kleuren en collecties.
 • 14.30 u                              Lezing  ‘Groen in huis’ door Giel Tuns
  Giel Tuns is op diverse terreinen actief geweest in het bloemenvak (leraar, meesterbloemist, trendwatcher en adviseur inkoop van toonaangevende bedrijven in de bloemisterijsector). Momenteel heeft hij een bloemenwinkel in s’-Hertogenbosch. In zijn verhaal neemt Giel neemt je mee over de mogelijkheden van groen in huis, zoals de werking van kamerplanten op het milieu in huis. Ook besteed hij aandacht aan trends op het gebied van planten, verzorging van planten in het interieur en is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.
 • 16.00 u                              Trekking loterij
  Doe mee met onze loterij en maak 2x kans op unieke interieur-prijzen van misschien wel jouw favoriete merken!De hele dag kun je een KiKa BOOboeket (een initiatief van Stylerz) plukken. KiKa-BOO is supporter van Stichting Kinderen Kankervrij en daarom draagt elk boeket bij aan de genezingskans van zieke kinderen.

ONZE MERKEN

Ruim 150 showrooms met meer dan 200 nationale en internationale interieurmerken bieden hier voor elk wat wils. Ontmoet de vertrouwde gevestigde orde én nieuwkomers, ontdek hun collecties en identiteit met vaak een mooi verhaal dat soms generaties teruggaat, met oog voor ambacht, kwaliteit, duurzaamheid en mens & natuur.

Maak kennis met creatieve interieuradviseurs, laat je informeren over het opleidingsaanbod voor interieurontwerpers- en stylisten en adviseren over Smart Home living.

De Woonindustrie is hét middelpunt voor interieur inspiratie, trends & persoonlijk advies. Kijk hier voor het complete merkaanbod.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van De Woonindustrie,
schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.