Woonevent september 2021

Tijdens de DWI Najaarsvakdagen, op zondag 12 september van 10:00 – 17:00 uur, organiseren we weer ons Woonevent speciaal voor jou als consument. Gewoon omdat het weer kan en mag.

Vol enthousiasme zijn we begonnen met de organisatie van het Woonevent, we zorgen voor een mooi programma vol inspiratie. Ontdek daarnaast de nieuwste trends, kleuren, interieurcollecties, verrassende wooncombinaties en eyecatchers bij een van onze makers, ze adviseren je graag.

Aanmelden kan via de button onderaan de pagina!

De entreeprijs is € 7,50 per persoon (+1,50 transactiekosten). Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang, hiervoor is vooraf geen aanmelding vereist. De Woonindustrie biedt je gratis een kop koffie of thee met een versnapering aan.

PROGRAMMA WOONEVENT

10.30 – 15.00 uur Interieuradvies

Niets fijner dan je interieurplannen te bespreken met één van de professionele stylistes van BNS Crisp. Gedurende de dag zijn er sessies beschikbaar. Voor een advies van 20 minuten, betaal je € 15,- (contant af te rekenen). Vergeet niet om foto’s en tekeningen mee te nemen! Aanmelden voor een sessie verloopt via de aanmelding voor het Woonevent, zie button onderaan.

Klik hier om de profielen van de deelnemende stylisten te bekijken.

10.30 uur            Inspiratieroute

DWI heeft met veel plezier drie verschillende inspiratieroutes voor jou als consument samengesteld. Onder leiding van een professioneel stylist nemen we je mee langs diverse showrooms. We vertellen je meer over de trends en de kleuren die in de diverse collecties terug te zien zijn. We inspireren je graag! We starten in het Atelier om 10.30 uur, 13.30 uur en om 15.45 uur, vooraf aanmelden is niet nodig.

11.30 uur            Presentatie Theo-Bert Pot, ‘Trends & Kleur in het interieur’

Theo-Bert Pot is interieurontwerper en stylist, bekend van het tv programma “BinnensteBuiten” en zijn Instagram account @theobert_pot. Hij staat bekend om zijn kleurgebruik, de nieuwste trends en zoekt altijd naar onverwachte combinaties en persoonlijkheid in het interieur. Theo-Bert is een echte verzamelaar van mooie spullen in huis, niet voor niets dat zijn naam “The Nice Stuff Collector” is. Theo-Bert geeft een presentatie over trends & kleurgebruik in je interieur.

13.30 uur            Inspiratieroute

14.15 uur            Presentatie Klaas Hogeweg, ‘Materiaalgebruik in je interieur’

Klaas Hogeweg is interieur ontwerper en fanatiek Instagrammer. Iedere dag neemt hij een groot aantal volgers mee in zijn leven als interieur ontwerper en probeert hij zoveel mogelijk mensen te inspireren met zijn eigen huis en zijn projecten. Voor Klaas is een huis pas een thuis als er goed gekeken is naar materiaal- en kleurgebruik. Dat zijn volgens hem essentiële onderdelen waarmee een woning of commerciële ruimte helemaal af gemaakt wordt. In zijn presentatie om 14.15 uur zal Klaas hier uitgebreid op ingaan.

15.45 uur            Inspiratieroute

NIA EXPERIENCE DAY
Oriënteer jij je op een interieuropleiding en wil je kennismaken met het mooie, creatieve interieurvak? Maak kennis met de NIA. Je krijgt informatie over wat je allemaal leert en wat je ermee kunt. Daarnaast ga je zelf aan de slag en maak je kennis met de mensen achter de NIA. Je kunt je aanmelden voor de ochtend 10.00-13.00u of voor de middag 13.00 – 16.00 uur. Aanmelden  verloopt via de aanmelding voor het Woonevent, zie button onderaan.

KiKa-BOO-KET
Kom je eigen KiKa-BOO-KET plukken en steun direct KiKa

In het Atelier kun je, onder begeleiding, je eigen KiKa-BOO-KET samenstellen. Met de aankoop van dit boeket steun je KiKa, deze stichting werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Zo heb je niet alleen een fraai boeket, je steunt ook dit bijzonder goede doel. Het KiKa-BOO-KET wordt mogelijk gemaakt door Stylerz.